Απαράδεκτη ανάρτηση του Κουτσιανικούλη για Νάργες

Εκτός επιτρεπόμενων ορίων το επικριτικό σχόλιο του Βασίλη Κουτσιανικούλη για την αγωνιζόμενη στο Survivor, Λάουρα Νάργες.

Απαράδεκτη ανάρτηση του Κουτσιανικούλη για Νάργες

Την Τετάρτη ο Βασίλης Κουτσιανικούλης παρακολουθούσε Survivor. Όπως συμβαίνει σταθερά με τα 2/3 του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού τις πέντε ημέρες προβολής του εν λόγω προγράμματος από τον ΣΚΑΪ!

Σε αντίθεση όμως με τους ανώνυμους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σχολιάζουν και καυτηριάζουν ποικιλοτρόπως πρόσωπα ή καταστάσεις στο show που λαμβάνει χώρα στη Δομινικανή Δημοκρατία, το ποστάρισμα του Βασίλη Κουτσιανικούλη στο story του instagram ήταν επώνυμο. Έγινε δημόσια και είχε τ' όνομά του! Ενός γνωστού ποδοσφαιριστή που όφειλε να γνωρίζει πώς ακριβώς να διαχειρίζεται το λογαριασμό του και την εικόνα του. Κι αν το ξαναδιαβάσει, σίγουρα θα μετανιώσει για τις έξι λέξεις που χρησιμοποίησε για να περιγράψει τις αγωνιστικές επιδόσεις της Λάουρα Νάργες.

Ο Λάμπρος Χούτος, από τους πολύ καλούς "φίλους" της Λάουρα στο παιχνίδι, δεν θα χαιρόταν καθόλου με τον συνάδελφό του, αν διάβαζε τι είχε γράψει... Όπως και κανείς άλλος...

Απαράδεκτη ανάρτηση του Κουτσιανικούλη για Νάργες

News 24/7

24MEDIA NETWORK