Πήγαν να πέσουν... χαστούκια μεταξύ Χατζίδου και Σπυροπούλου στο Survivor!

Οι σχέσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τους συμπαίκτες της στην ομάδα των Διασήμων του Survivor φαίνεται πως δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, με τις Δαλάκα και Χατζίδου να κάνουν μια πρωτοφανή λεκτική επίθεση προς την παρουσιάστρια (VIDEOS).

Πήγαν να πέσουν... χαστούκια μεταξύ Χατζίδου και Σπυροπούλου στο Survivor!

Χαμός γίνεται στην παραλία των Διασήμων στο Survivor, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να βρίσκεται στο επίκεντρο και να δέχεται τα... πυρά των συμπαικτών της.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως οι περισσότεροι είναι "σπασμένοι" με την συμπεριφορά της παρουσιάστριας τόσο στα αγωνίσματα, όσο και στην καλύβα, με την Ελένη Χατζίδου και την Κατερίνα Δαλάκα να της κάνουν μια... πρωτοφανή επίθεση on camera.

Από την πλευρά της, η Δαλάκα τόνισε εκνευρισμένη πως: "Την επόμενη εβδομάδα θα πάει μια άλλη κοπέλα να τρέξει. Θέλω να νιώσουν και οι άλλοι πως είναι να παίρνουν όλο το βάρος της ομάδας. Γιατί δεν βγαίνει ένας να παίξει;

Θα ήθελα να δώσουμε την επόμενη φορά την ευκαιρία στην Κωνσταντίνα. Μας έχει εκφράσει την επιθυμία της να παίξει το 5 στα 5 για να δοθεί η ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές της. Θα παίξουμε όλοι. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα ψεύτικα για να το δει ο κόσμος. Αν εγώ προσφέρω το ξέρω και το ξέρουν κι άλλα άτομα.

Παράλληλα, η Χατζίδου είπε: "Εκτός τόπου και χρόνου είναι η Κωνσταντίνα. Όταν πρωτοήρθε στην ομάδα χαιρόμασταν γιατί μπήκε ένα κορίτσι χαρούμενο, με θετική ενέργεια. Απλά περνάμε δύσκολες ώρες και ειδικά στη φάση που είμαστε στα αγωνίσματα σκεφτόμαστε αυτό.

Δεν θέλουμε ούτε πειράγματα, ούτε τίποτε. Δεν θα κρύψω ότι σε ένα αγώνισμα της μίλησα απότομα. Δεν είναι παιδική χαρά το Survivor. Κάποια στιγμή και μετά ξεφεύγει. Δεν έχουμε όλη την ίδια όρεξη.

Γίνονται σκηνικά συνέχεια. Μου πέταξε μια μπηχτή το πρωί ότι η Μαρία δέχεται χειρονομίες, ενώ κάποιες άλλες δεν. Αφού είχε κάμερες αποφάσισα να το συζητήσω. Και μου λέει δεν θέλω".

Εκνευρισμένη όμως ήταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως θα δείτε στο VIDEO, αφού σε κάποια φάση αντιμίλησε στην Χατζίδου λέγοντας πως: "Όλοι είναι Παναγίες είστε πίσω από τις κάμερες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK