Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Μπαλοτέλι!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν αγχώνεται ιδιαίτερα με τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του καθώς αυτή την περίοδο είναι απασχολημένος με το νέο του αμόρε. Δείτε PHOTOS.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Μπαλοτέλι!

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε βρήκε τον Μάριο Μπαλοτέλι ένα χαμόγελο καθώς κατάφερε μετά από δύο καταστροφικές χρονιές σε Λίβερπουλ και Μίλαν να ανεβάσει ξανά στροφές και να βοηθήσει σημαντικά την Νις στη Ligue 1 (θα παίξει προκριματικά Champions League μέσω της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα), και τώρα είναι η ώρα της.. χαλάρωσης.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Μπαλοτέλι!

Ο "Super Mario" έχει αφήσει στον Μίνο Ραϊόλα να ασχολείται αποκλειστικά με το θέμα της επόμενης ομάδας που θα τον φιλοξενήσει (πριν λίγες ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία για Ντόρτμουντ λόγω σχετικών δηλώσεων του Ιταλού μάνατζερ) και εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του και μάλιστα με νέα αιθέρια ύπαρξη.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Μπαλοτέλι!

Όπως αποκάλυψε το ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό "Chi", ο 26χρονος επιθετικός γνωρίστηκε πριν από έναν μήνα περίπου στο Μόντε Κάρλο με μία κοπέλα από το Λέτσε ονόματι Σερένα και ο δυο τους πέρασαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο "Hotel des Pêcheurs" που βρίσκεται στο νησί Καβάλο, μεταξύ της Κορσικής και της Σαρδηνίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK