Αυτοί προηγούνται στην μεγάλη ψηφοφορία του Survivor

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία για την ανάδειξη των δημοφιλέστερων παικτών του Survivor με τρεις παίκτες να φαίνεται πως έχουν... ξεχωρίσει. Δείτε ποιοι είναι.

Αυτοί προηγούνται στην μεγάλη ψηφοφορία του Survivor

Αλλαγή σκηνικού στο Survivor με την μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία που το κοινό ψηφίζει τον παίκτη που θέλει. Και οι εννέα παίκτες μπήκαν στη διαδικασία και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η τελική κατάταξη. αφού εκείνη θα κρίνει το ποιος θα αποχωρήσει στη συνέχεια.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στη 1:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, αλλά όπως φαίνεται μέχρι στιγμής υπάρχει μια ιδιαίτερη προτίμηση του κοινού σε τρεις παίκτες.

Οι πρώτες αποκαλύψεις έγιναν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Φτιάξε καφέ να στα πω" στο κανάλι "Ε", όπου σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ αυτοί που προηγούνται στις ψήφους είναι οι Ντάνος, Μάριος και Βασάλος χωρίς να ξέρουμε όμως ποιος είναι πρώτος, δεύτερος ή τρίτος.

Στην επόμενη τριάδα ακολουθούν οι Κώστας, Σπαλιάρας και Σάρα, ενώ στις τρεις τελευταίες θέσεις από πλευράς δημοτικότητας φαίνεται πως προς το παρόν βρίσκονται οι Μπο, Χρανιώτης και Ευρυδίκη. Αυτά τα δεδομένα φυσικά μπορούν να αλλάξουν μέχρι το βράδυ. Για να δούμε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK