Δεν "τρελαίνει" τους Αργεντινούς η εθνική αλλά η... Γουάντα Νάρα!

Ο Μάουρο Ικάρντι έμεινε εκτός της αποστολής της εθνικής Αργεντινής για το Μουντιάλ της Ρωσίας, όμως αν κρίνουμε από τις photos που ανεβάζει η Γουάντα Νάρα, μόνο απογοητευμένος δεν είναι!

Δεν "τρελαίνει" τους Αργεντινούς η εθνική αλλά η... Γουάντα Νάρα!

Τι και αν ο Χόρχε Σαμπαόλι του έκλεισε την πόρτα της εθνικής Αργεντινής και δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει στην Ρωσία παρότι είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην πατρίδα του;

Ο Μάουρο Ικάρντι αποφάσισε να μην αφήσει αυτό που έγινε να τον πάρει από κάτω, βάλθηκε να κάνει τις καλύτερες διακοπές των τελευταίων ετών στη ζωή του και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζει τόσο ο ίδιος όσο και η Γουάντα Νάρα στα social media, το έχει πετύχει.

Την ώρα μάλιστα που 23 διεθνείς και ένας ομοσπονδιακός τεχνικός (Χόρχε Σαμπαόλι) υποφέρουν και δέχονται σκληρή κριτική μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις της "αλμπισελέστε" με Ισλανδία και Κροατία, ο αρχηγός της Ίντερ περνάει υπέροχα μαζί με την οικογένειά του, με τη σύντροφό του να δίνει... ρεσιτάλ.

Οι τελευταίες μάλιστα φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram προκάλεσαν θύελλα ενθουσιασμού στους φανς του ζευγαριού, με την Αργεντίνα πρώην μοντέλο να εντυπωσιάζει με το κόκκινο μαγιό της. Ευτυχώς πάντως που δεν επέλεξε ασπρόμαυρο μαγιό καθώς την τελευταία φορά που επέλεξε τέτοιο χρώμα, πολλοί φανς της Ίντερ την κατηγόρησαν πως "έκλεινε το μάτι" στην... Γιουβέντους.

Cuando no encontras la pose

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Caribe ❤️

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK