Δοκιμασία για... ασυλία στη ποδοσφαιρική ομάδα του Χαλανδρίου

Το Survivor έχει εισβάλει στην καθημερινότητά μας. Αυτό το γνωρίζουμε καλά. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πως δίνει και ιδέες σε άλλα αθλήματα, με την Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου να "δείχνει" το δρόμο για έναν... ιδιαίτερο τρόπο προπόνησης.

Δοκιμασία για... ασυλία στη ποδοσφαιρική ομάδα του Χαλανδρίου

Αυτό που γίνεται με το Survivor δεν έχει προηγούμενο. Η Ελλάδα ζει και αναπνέει στους ρυθμούς του, με κάποιους να υποστηρίζουν ανοικτά και με έντονο τρόπο είτε τους μαχητές είτε τους διάσημους, ενώ κάποιοι άλλοι το... έχουν πάρει ακόμα πιο ζεστά, σκεφτόμενοι ασυλίες και δοκιμασίες.

Αυτό μάλλον θα σκέφτηκαν οι παίκτες της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου, που σκέφτηκαν να κάνουν μία διαφορετικού είδους προπόνηση. Οι... τρελοί Χαλανδριώτες, σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, βάζουν επτά παίκτες της ομάδας τους να κρατήσουν την μπάλα στο πόδι τους χωρίς να πέσει, θυμίζοντας τις δοκιμασίες για την ασυλία που γίνονται στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

Από πίσω φυσικά, ακούγεται και ο "παρουσιαστής" του συμβάντος, ο τεχνικός της ομάδας, που σαν ένας άλλος Σάκης Τανιμανίδης, φωνάζει στους παίκτες για το τι να κάνουν κάθε φορά, κάνοντας πιο δύσκολα τα πράγματα στους παίκτες του.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τη δοκιμασία για την ασυλία από τους παίκτες του Χαλανδρίου:

News 24/7

24MEDIA NETWORK