Γκολ και φύγαμε για... ημιτελικό Survivor. Ποιος κερδίζει σήμερα;

Το ριάλιτι επιβίωσης οδεύει προς τη λήξη του και οι... σκληροπυρηνικοί οπαδοί “Μαχητών” και “Διασήμων”, μάχονται στο διαδίκτυο “χαμένοι” ανάμεσα στα δεκάδες σπόιλερ που κυκλοφορούν, ελάχιστες ώρες πριν το πρώτο... σφύριγμα του Σάκη Τανιμανίδη στο αγώνισμα για την τελευταία ασυλία. Ποιος θα την κερδίσει;

Γκολ και φύγαμε για... ημιτελικό Survivor. Ποιος κερδίζει σήμερα;

Ο Μάριος Ιωαννίδης έχει ήδη εξασφαλίσει το “εισιτήριο” της παρουσίας στο στον ημιτελικό του Survivor και σήμερα (2/7) θα ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο επόμενος συμμετέχοντας στο ριάλιτι επιβίωσης που θα τον ακολουθήσει.

Ο νικητής της ασυλίας του σημερινού επεισοδίου θα λάβει το... κολιέ του ημιτελικού, ενώ στη συνέχεια, στο συμβούλιο του νησιού, κάποιος εκ των χαμένων στο αγώνισμα θα μαζέψει τα πράγματά του από τον Άγιο Δομίνικο και θα επιστέψει στην πατρίδα για να δει τον ημιτελικό και τον τελικό από τη σκοπιά του τηλεθεατή.

ΤΙ... ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΠΟΙΛΕΡ;

Το αγώνισμα ασυλίας, το έχουν εκλάβει αρκετοί φαν του ριάλιτι ως τελικό... Champions League και “μάχονται” στο διαδίκτυο... χαμένοι ανάμεσα στα σπόιλερ, σχετικά με τον παίκτη που θα κερδίσει το αγώνισμα και θα πάρει το “εισιτήριο” για τον ημιτελικό!

Αυτοί που θα διαγωνιστούν για να ακολουθήσουν τον Κύπριο, Μάριο Ιωαννίδη είναι οι: Γιώργος Αγγελόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Κωνσταντίνος Βασάλος.

Οι... διαρροές πολλές, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος 100% για την έκβαση του αγωνίσματος. Τι αναφέρουν τα σπόιλερ;

Τα περισσότερα σπόιλερ “αποκαλύπτουν” ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα κερδίσει την ασυλία και θα πάει αυτόματα στον ημιτελικό και από εκεί και πέρα θα τεθεί στην άποψη του κοινού, αυτός και οι δύο που θα μείνουν, για το ποιος θα φύγει και ποιοι θα πάνε στον μεγάλο τελικό του Survivor.

O Ντάνος φημολογείται ότι θα κερδίσει την παρουσία του στον ημιτελικό, ενώ ο μισθοφόρος, Κώστας Αναγνωστόπουλος θα πάρει την... άγουσα για το αεροδρόμιο με προορισμό την Ελλάδα. Άλλα σπόιλερ, τονίζουν ότι ο μισθοφόρος πράγματι θα αποχωρήσει από το ριάλιτι, αλλά την ασυλία θα την κερδίσει ο Γιάννης Σπαλιάρας με την... εσωτερική βοήθεια του Ντάνου. Το τελευταίο σενάριο μοιάζει ακραίο, τίποτα όμως δεν αποκλείεται.

Ένα τρίτο που παίζει... δυνατά είναι με τον Σκιαθίτη να κερδίζει την ασυλία και τον Σπαλιάρα να αποχωρεί έχοντας μαζέψει τις λιγότερους ψήφους από τη μεγάλη ψηφοφορία του κοινού.

Γεγονός πάντως αποτελεί ότι ο ΣΚΑΙ έχει καταφέρει αρκετά να περιορίσει τις διαρροές, σταματώντας το... πάρτι των αποκαλύψεων που συνέβαινε τις προηγούμενες εβδομάδες, πράγμα που αναμφισβήτητα έχει αυξήσει το ενδιαφέρον της τελικής έκβασης του Survivor.

News 24/7

24MEDIA NETWORK