Η κόντρα στο Survivor και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Άγρια κόντρα ξέσπασε στον Άγιο Δομίνικο και στην ομάδα των Μαχητών με πρωταγωνιστές τον Νικόλα Αγόρου και τον Ηλία Γκότση. Ποιοι βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Η κόντρα στο Survivor και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μπορεί να ψηφίστηκε από επτά συμπαίκτες του για αποχώρηση, όμως ο Νικόλας Αγόρου, φαίνεται πως ποτέ του δεν περίμενε πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο στην ψηφοφορία του Survivor. Γι' αυτό και μόλις του ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα έμενε στήλη άλατος.

Συγκεκριμένα, ο Αγόρου είπε: " Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Πάνω- κάτωγνωρίζω ποιοι με ψήφισαν και ποιο είναι το άτομο που τους παρακινεί σε αυτή τη κατεύθυνση και κινείται πίσω από κλειστές κουρτίνες. Δεν με χαροποιεί όλο αυτό αλλά αφού είναιέτσι τα πράγματα τι να κάνουμε… Ο άνθρωπος αυτός είναι ο Ηλίας. Λειτουργεί για το προσωπικό του όφελος και όχι της ομάδας. Έχει φτιάξει μια παραομάδα μέσα στην ομάδα και γι'αυτό δεν λειτουργούμε καλά. Υπάρχει μια αρνητική ενέργεια πλέον".

Ο Ηλίας απάντησε: " Ο καθένας πιστεύειό,τι θέλει. Δεν έχω σκοπό να αντικρούσω αυτά που λέει ο Νικόλας. Είναι προσβλητικό απλά να λέει κάποιος πως 7 άνθρωποι εδώ μέσα δεν έχουν τη δική τους άποψη αλλά γίνονταιφερέφωνα κάποιου άλλου παίκτη" .

Στο αγώνισμα, οι Διάσημοι έκαναν το come back με εμφατικό τρόπο, νικώντας με 10-3. Από την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας γλίτωσαν οι Ροδάνθη που κέρδισε τον "τίτλο" του MVP της ομάδας της για αυτή την εβδομάδα και ο Χάρης, ο οποίος κέρδισε τηνατομική ασυλία.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Νικόλας Αγόρου, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος και Νίκος Θωμάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK