Η ολύγυμνη πόζα της Εντούρνε "κόλασε" και τον Ντε Χέα!

Η Εντούρνε Γκαρσία ανέβασε μία γυμνή φωτογραφία της στo Instagram και έβαλε φωτιά στα social media! Δεν... άντεξε και σχολίασε ο σύντροφός της, Νταβίντ Ντε Χέα..

Η ολύγυμνη πόζα της Εντούρνε "κόλασε" και τον Ντε Χέα!

Από τη στιγμή που εκείνος είναι γκολκίπερ παγκοσμίου διαμετρήματος και εκείνη διάσημη τραγουδίστρια, είναι αναπόφευκτο ο Νταβίντ Ντε Χέα και η Εντούρνε Γκαρσία να αποτελούν ένα από τα διασημότερα ζευγάρια της ισπανικής σόου μπιζ και να έχουν αμφότεροι πολύ μεγάλο "ρεύμα".

Η Εντούρνε είναι μάλιστα ιδιαίτερα "δραστήρια" στα social media και για το λόγο αυτό ανεβάζει συνεχώς τη δημοτικότητά της, όπως ακριβώς έγινε και το φετινό καλοκαίρι.

Τον περασμένο Ιούλιο είχε ανεβάσει στα ύψη το θερμόμετρο με μία φωτογραφία από διακοπές της, όπου φοράει μπικίνι και απολαμβάνει τον ήλιο ενώ τώρα φρόντισε να "αναστατώσει" ακόμα περισσότερο τους φανς της αλλά και τον Ντε Χέα.

Ανέβασε γυμνή φωτογραφία της (έχει γυρισμένη την πλάτη) μέσω το προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram, με ένα από τα σχόλια να είναι από τον σύντροφό της ο οποίος ανέβασε δύο χαμογελαστές emoticons φατσούλες.

Η ολύγυμνη πόζα της Εντούρνε "κόλασε" και τον Ντε Χέα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK