Η πιο "καυτή" παρουσία στο ΟΑΚΑ ήταν για χάρη Ελβετού!

H Εθνική Ελλάδας είχε ελάχιστο κόσμο στις εξέδρες να την υποστηρίξει με την Ελβετία, ωστόσο η αντίπαλός της μπορεί να... καμαρώνει για την παρουσία μίας σέξι παρουσίας για χάρη της στο ΟΑΚΑ (PHOTOS).

Η πιο "καυτή" παρουσία στο ΟΑΚΑ ήταν για χάρη Ελβετού!

Ο έρωτας του Βαλόν Μπεχράμι με την Λάρα Γκουτ δεν κρύβεται και λίγες ημέρες αφότου ο ίδιος ανακοίνωσε το χωρισμό με τη σύζυγό του, η διάσημη Ελβετίδα σκιέρ έκανε γνωστό πως είναι ζευγάρι με τον μέσο της Ουντινέζε.

Η πιο "καυτή" παρουσία στο ΟΑΚΑ ήταν για χάρη Ελβετού!

Είναι μάλιστα τόσο μεγάλος ο έρωτας του ζευγαριού σε αυτό το πρώτο διάστημα που είναι μαζί ώστε η Λάρα Γκουτ να κάνει ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τον εκλεκτό της καρδιάς της στο διεθνές φιλικό της εθνικής ομάδας της χώρας της με την "γαλανόλευκη" το βράδυ της Παρασκευής.

Με τον κόσμο μάλιστα στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου να είναι απογοητευτικά λίγος (περίπου 2.000 τίμησαν την ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε στο πρώτο της παιχνίδι με φόντο το Euro 2020), η πανέμορφη αθλήτρια δεν θα μπορούσε να "ξεγλιστρήσει" από τις κάμερες που είχαν στήσει... καραούλι στα επίσημα του γηπέδου.

Β.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK