Η πιο σέξι φαν του Euro 2016 "αποκαλύφθηκε"!

Το περιοδικό "GQ Italia" όχι μόνο εξέλεξε την πιο σέξι φαν στο Euro της Γαλλίας αλλά την έβαλε να πάρει μέρος και σε μία άκρως αισθησιακή φωτογράφιση. ΜΗΝ την χάσετε!

Η πιο σέξι φαν του Euro 2016 "αποκαλύφθηκε"!

Η Εριόνα Σουλεϊμάνι, σύζυγος εδώ και τρία χρόνια του Ελβετούς διεθνούς άσου Μπλερίμ Τζεμαϊλί, έκανε... θραύση το περασμένο καλοκαίρι με τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στα γήπεδα της Γαλλίας για να παρακολουθήσει διά ζώσης το έτερον ήμισυ, και λίγους μήνες αργότερα είχαμε και την... επιβράβευσή της.

Αυτή ήρθε μέσω του ιταλικού περιοδικό "GQ" που όχι μόνο έδωσε στο 29χρονο μοντέλο από την Αλβανία τον τίτλο της πιο ελκυστικής φαν στην Ευρώπη αλλά και φιλοξενεί μία άκρως hot φωτογράφισή της με άσπρα και μαύρα εσώρουχα στο τελευταίο τεύχος του.

"Ένας εξαιρετικός λόγος για να αγαπάς το ποδόσφαιρο", αναφέρει το περιοδικό για την εκρηκτική σύντροφο του Τζεμαϊλί!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΙΟΝΑ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ:

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ