Ξεσάλωσε στο TEATRO με πανάκριβη βότκα η Μάρτα

Μάρτα για να γουστάρεις! Καιρό είχε να...προκαλέσει η πρώην σύζυγος του Ρομπέρτο με κάποια "καυτή" ανάρτησή της και είπε να τρελάνει τους φαν της ανεβάζοντας φωτογραφία από πρόσφατο... ξεσάλωμα με βότκα πολλών εκατοντάδων ευρώ σε γκλάμουρους κλαμπ της Μαδρίτης.

Ξεσάλωσε στο TEATRO με πανάκριβη βότκα η Μάρτα

Το οτι η Μάρτα... πήγε για να διασκεδάσει στο πασίγνωστο "THEATRO KAPITAL" της Μαδρίτης φορώντας από πάνω κάτι που συνήθως το φοράς στην κρεβατοκάμαρα σου, χωρίς μάλιστα στηθόδεσμο (άντε, αυτό να πεις πως είναι και της...μόδας), το λες εκκεντρικό σε βαθμό να κολάσει και...Αγιο! Είναι και ο στενός δερμάτινος κορσές που συμπληρώνει-υποστηρίζει το σέξι συνολάκι και απογειώνει την φαντασία...

Κατά τα άλλα η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά έχει να κάνει με την μάρκα της βότκας που κρατάει η Ισπανίδα καλλονή. Πρόκειται για την βότκα "Grey Goose" μια από τις πιο ακριβές του πλανήτη και η οποία πωλείται στα σούπερ μάρκετ από 50-80 ευρώ, ενώ στα μαγαζιά η τιμή της φτάνει μέχρι και τα 500 ευρώ! Γιατί η Μάρτα ασφαλώς και δεν είναι κάποια τυχαία. Μια ακόμη λεπτομέρεια; Την πίνει με πολλά παγάκια.

"Σε σούπερ ενέργεια” έγραψε στοInstagramπως βρίσκεται η ανεβασμένη πρώην σύζυγος του Ρομπέρτο που μάλλον έστειλε και το σχετικό... μήνυμα: "Αν έχω αλλάξει είναι γιατί ξέρω ότι πλέον εξαρτώμαι μόνο από τον εαυτό μου”!

Στην...υγειά σου Μάρτα. Πάντα τέτοια...

La súper energía de #Kapital mi cara lo dice todo.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marta Dominguez (@martadg13) στις

Si he cambiado es porque ahora sé que solo puedo depender de mí misma. #construyendomipropiocastillo #ylareinasoyyo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marta Dominguez(@martadg13) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK