Η Καταρίνα του Βράνιες δεν συγκρίνεται ούτε με το πιο ακριβό συμβόλαιο!

Πρωταθληματική πορεία και στην προσωπική του ζωή φέρεται ν' ακολουθεί ο στόπερ της ΑΕΚ, Ογκνιέν Βράνιες. Στη Σερβία τον παρουσιάζουν ζευγάρι με την πανέμορφη Καταρίνα Γκρούγιτς (PHOTOS+VIDEO).

Η Καταρίνα του Βράνιες δεν συγκρίνεται ούτε με το πιο ακριβό συμβόλαιο!

Παρουσιαστής στη Σερβία, σε ένα από τα πιο δημοφιλή σόου, έκανε δώρο στην τραγουδίστρια/μοντέλο Καταρίνα Γκρούγιτς τη φανέλα της ΑΕΚ με τ' όνομα του Βράνιες, κι εκείνη του απάντησε: " Δεν καταλαβαίνω γιατί μου κάνεις δώρο την... πιτζάμα μου, αν και καλό είναι πάντα να έχεις μια ρεζέρβα..."

Η ατάκα της εκρηκτικής Σέρβας αύξησε κι άλλο τις φήμες στην γειτονική χώρα που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Βόσνιο στόπερ της Ένωσης. Κανείς βέβαια από τους δύο δεν είχε παραδεχθεί ότι έχουν δεσμό, μέχρι που αυτή η φημολογούμενη σχέση τους έγινε θέμα - έστω και με έμμεσο τρόπο - σε γκοσιπάτη εκπομπή!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής και ένας ακόμη καλεσμένος, που ήξεραν το... παρελθόν της (τουλάχιστον όσον αφορά στην Ελλάδα και τα ποδοσφαιρικά... γούστα της κάποια εποχή λέγεται πως δήλωνε... ΠΑΟΚ), την ρώτησαν στον αέρα αν προτιμά την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ! Η Καταρίνα απάντησε "ΑΕΚ" και δικαιολογήθηκε ότι ερχόμενη στην Αθήνα για διακοπές, ο "δικέφαλος" του νότου με κάποιο τρόπο... μπήκε στην καρδιά της. " Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και με στεναχωρεί που άρχισαν να γράφονται διάφορα πράγματα. Είμαι ευτυχισμένη κι αυτό είναι εμφανές επάνω μου".

Αν ισχύει, λοιπόν, αυτό που γράφουν οι Σέρβοι, τότε ο Βράνιες παίζει... μεγάλη μπάλα σε όλα τα επίπεδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK