Με τον Drake η πρώην του Μάριο Μπαλοτέλι

Βγαίνει ο διάσημος ράπερ Drake με την πρώην σύντροφο του Μάριο Μπαλοτέλι, Φάνι Νεγκουέσα; O Σούπερ Μάριο τι γνώμη έχει;

Με τον Drake η πρώην του Μάριο Μπαλοτέλι

Η Φάνι Νεγκουέσα υπήρξε για καιρό στο πλευρό του Μάριο Μπαλοτέλι. Πλέον οι δυο τους έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, με τον Ιταλό να σκοράρει με τη φανέλα της Νις και την όμορφη μελαχρινή να... σκοράρει στο πλευρό του διάσημου ράπερ Drake!

 

Όχι όμως, δεν είναι ζευγάρι, απλώς έκαναν πως είναι μαζί για τις ανάγκες video clip! Το αποτέλεσμα πάντως ήταν εξαιρετικό:

#PleaseForgiveMe — A Film Inspired by The Album Views. Available now only on @applemusic.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης champagnepapi (@champagnepapi) στις

 

Δείτε φωτογραφίες της νεαρής καλλονής:

 

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ