Να κλαις ή να χαίρεσαι; Έπιασε πέντε πεντάρια, όχι όμως το Τζόκερ!

Ένας Κερκυραίος έπιασε πέντε πεντάρια στην κλήρωση του Τζόκερ την Κυριακή (6/11), όμως για έναν αριθμό έχασε τα 11.500.000 ευρώ!

Να κλαις ή να χαίρεσαι; Έπιασε πέντε πεντάρια, όχι όμως το Τζόκερ!

Έναν άτυχο... τυχερό ψάχνουν όλοι στην Κέρκυρα! Βλέπετε ο συγκεκριμένος παίκτης, η ταυτότητα του οποίου ακόμη αγνοείται, έπαιξε πέντε φορές τα ίδια νούμερα στο Τζόκερ ενόψει της κλήρωσης της Κυριακής (6/11) και έπιασε και τα ΠΕΝΤΕ!

Εν ολίγοις κέρδισε 392.432,45 ευρώ! Όμως κάναμε λόγο για άτυχο, αφού έφτασε τόσο κοντά στα 11.500.000 ευρώ, αλλά σε κανένα από τα δελτία του δεν έπιασε τον αριθμό Τζόκερ.

Ο συγκεκριμένος δεν σκέφτηκε να παίξει έστω σε ένα από τα δελτία όλα τα τζόκερ, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες και... τώρα του έμειναν τα 392.000 ευρώ. Όχι ότι θα τον χαλάσουν, αλλά είναι αλλιώς τα 11.500.000 ευρώ.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα