Ντάνος για... κούπα και η αποχώρηση-έκπληξη

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής του αγωνίσματος της ασυλίας και παρέα με τον Μάριο Ιωαννίδη είναι οι δύο παίκτες που εξασφάλισαν την απευθείας συμμετοχή τους στον ημιτελικό του Survivor. Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα.

Ντάνος για... κούπα και η αποχώρηση-έκπληξη

Τέσσερις παίκτες του Survivor διεκδίκησαν το βράδυ της Κυριακής το "εισιτήριο" της απευθείας πρόκρισης στον ημιτελικό του ριάλιτι. Γιώργος Αγγελόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκίνησαν με έξι ζωές το αγώνισμα.

Ο Βασάλος, ένα από τα φαβορί του ριάλιτι έχασε πρώτος, ακολούθησε ο Σπαλιάρας και στον άτυπο τελικό έμειναν ο Ντάνος με τον μισθοφόρο. Αμφότεροι είχαν από τρεις ζωές και διεκδίκησαν το κολιέ της ασυλίας-εισιτήριο, με τον Σκιαθίτη να κερδίζει τελικά την απευθείας πρόκριση.

Αμέσως μετά το αγώνισμα ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού, εκεί που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στη γενική ψηφοφορία και κατά συνέπεια αποχώρησε. Κόντρα σε όσες διαρροές έλεγαν πως θ' αποχωρήσει ο Μισθοφόρος. Οι τέσσερις φιναλίστ πλέον είναι οι: Αγγελόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Ιωαννίδης και Βασάλος.

Πλέον, στο παιχνίδι μένουν τέσσερις και δύο εξ αυτών θα τεθούν υποψήφιοι και μόνο ο ένας θα πάρει το χρίσμα από τους τηλεθεατές για να κοντραριστεί με τους Μάριο και Ντάνο στον ημιτελικό. Από εκεί και πέρα και πάλι το κοινό θα αναδείξει το ζευγάρι του τελικού και τον μεγάλο νικητή που θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK