Ντάνος για Χανταμπάκη, Βαλαβάνη και το λόγο που τον έδιωξαν οι Μαχητές

Αποκαλυπτικός ήταν ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, στην εκπομπή "Survivor Πανόραμα" μιλώντας για πρώτη φορά για όλους και για όλα εκτός παιχνιδιού. Τι είπε για την... επεισοδιακή σχέση του με τον Στέλιο Χανταμπάκη, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά και το λόγο που τον έστειλαν... απέναντι οι Μαχητές.

Ντάνος για Χανταμπάκη, Βαλαβάνη και το λόγο που τον έδιωξαν οι Μαχητές

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του Survivor, ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης (6/7) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον ΣΚΑΪ 'Surivor Πανόραμα' και μίλησε για πρώτη φορά για όλους και για όλα εκτός παιχνιδιού.

Φυσικά οι πρώτες ερωτήσεις της παρουσιάστριας προς τον Σκιαθίτη παίκτη είχαν να κάνουν με τους λόγους που τον ψήφισαν μαζικά οι παίκτες των "Μαχητών" στο πρώτο επεισόδιο, στέλνοντάς τον στους Διάσημους:

" Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μόνο μία ημέρα με κάμερες μαζί. H εμπειρία μου από κάμερες ήταν μηδαμινή. Ηγετικές τάσεις είπαν οι συμπαίκτες μου. Θα ήθελα να δω περισσότερα γεγονότα. Εγώ θυμάμαι με τον Μισθοφόρο που συστηνόμασταν και με ενόχλησε το ότι ενώ περιμέναμε όλοι να φάμε, κατέβηκε, έφαγε χωρίς να περιμένει τη σειρά και ξανά έφυγε.

Είχαμε μια λεκτική διαμάχη στο σκάφος, αλλά νόμιζα ότι είχε λυθεί. Στο σκάφος μέσα επειδή όλοι είχαν μείνει από μία πλευρά, τους είπα να μην κάθονται μονόπαντα, επειδή είχα τη σχετική εμπειρία.

Είναι πιο ωραίο να το λες και να το εκδηλώνεις, παρά να το κρύβεις και να το δουλεύεις μέσα σου. Ναι, δεν ήμουν κοντά στα παιδιά. Ήταν στυλ πενταήμερης. Εγώ είχα το μυαλό μου στα επαγγελματικά και δεν ήμουν σίγουρος που πάω, δεν είχα αφήσει ποτέ την οικογένειά μου. Δεν το περίμενα να με διώξουν, μου φάνηκε περίεργο, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που πελαγώνει ή πανικοβάλλεται. Μου αρέσει να αντιλαμβάνομαι σωστά τα πράγματα, σε κάθε τι που γινόταν δεν αντιδρούσα αμέσως για να το ζυγίσω", απάντησε ο Ντάνος.

Για το μεγάλο ντόρο που προκλήθηκε με το θέμα της 'κλοπής φαγητού' σχολίασε: "Δεν έγινε τίποτα ούτε ουάου, ούτε τίποτα. Εγώ αυθόρμητα κάποια στιγμή μου ζήτησε ένας άνθρωπος όπως βγαίναμε από το σκάφος, μετά από το παιχνίδι να του δώσω τα παπούτσια μου. Εγώ τα έβγαλα επιτόπου και του τα έδωσα. Ήξερα ότι η παραγωγή θα μου πάρει άλλα και αυτός ο άνθρωπος μου έφερε ένα ψωμί, μοιράστηκε στα 11 και φάγαμε όλοι. Και επειδή ήταν κάτι κρυφό, τους περισσότερους τους τάισα στο στόμα, επειδή έπρεπε να κρυφτεί!

Έγινε άλλες δύο φορές, μία από εμάς και μία από τους Μαχητές. Γενικά τα μέτρα ασφαλείας ήταν κάτι παραπάνω από αυστηρά, δηλαδή τι να σου πω, έφευγες από το παιχνίδι, τα παίζαμε όλα για όλα. Ξεκίνησε αυθόρμητα από αυτή την κίνηση και απλά έγινε άλλη μια φορά. Θεώρησαν πάρα πολλά πράγματα, κάποιοι ψάχνανε τα βράχια, να δουν αν έχω κρύψει φαγητό. Εκεί ήταν όλη η ιστορία, γιατί νόμιζαν ότι έχω κι άλλο φαγητό".

Για το ότι η Σόφη Πασχάλη δεν τον αγκάλιασε όταν αποχώρησε από το νησί: "Αν έχεις μια απόσταση, δεν σε πειράζει όπως σε χαιρετά! Δεν με άφηνε να πάω κοντά, με κρατούσε μακριά με χαρακτηρισμούς που δεν μου ταίριαζαν. Η αγκαλιά μπορεί να είναι για χίλιους λόγους.

Δεν μου αρέσει να είμαι προκατειλημμένος αρνητικά, μπορεί να έχει μετανιώσει και μπορεί να της βγήκε ένας κακός εαυτός. Mπορεί όμως να είναι και αυτή που κρίνει έτσι τα πράγματα. Εγώ τους μάζεψα και τους είπα αυτός είμαι, αφού δεν καταλαβαίνετε, τέλος. Πιο κοντά ήμουν με Χρανιώτη και Σπαλιάρα. Και μετά με Μπο και Βαλαβάνη, με αυτή τη σειρά. Οι υπόλοιποι ήταν σαν να μην ήμασταν μαζί".

Για την επεισοδιακή του σχέση με τον Στέλιο Χανταμπάκη: "Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένας διάλογος. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση σε κανένα παιχνίδι, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, να κάνω πως δεν ξέρω να κρατάω ένα εργαλείο ή να προσποιηθώ κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Μου αρέσει να προσφέρω, το θεωρώ ευλογία.

Στην αρχή εισέπραξα ένα πολύ ωραίο κλίμα. Βγαίναν πράγματα, γιατί είχαμε φτάσει στα όριά μας, και νομίζω ότι δεν άρεσε η στάση μου αυτή. Nα προσφέρω και στα αγωνίσματα και καθένας το εξέφραζε με το δικό του τρόπο. Κάποια άτομα ήταν πιο κοντά από ότι εγώ με αυτούς και θα πω ότι δεν ήταν ευθείς απέναντί μου. Εσύ το λες κλίκα.

Την πρώτη μέρα που πήγα τους είπα ότι θέλω να κερδίσω και ότι έχω κάνει μια στροφή στα επαγγελματικά μου. Πολλοί είπαν ότι ήρθαν ως εμπειρία και δεν ήταν αυτό, κάτι που έκανε δύσκολη τη συμβίωσή μας. Όταν απομακρύνεις έναν άνθρωπο με τη στάση σου και έχεις μια επιθετική συμπεριφορά, ο άλλος δεν μπορεί να είναι συνέχεια καλός, για αυτό και καθόμουν μόνος μου, έδειξα ποιος ήμουν και αυτό άρχισε να παρεξηγείται. Ήταν πολλά συσσωρευμένα, ο καυγάς με τον Χανταμπάκη ήταν το αποκορύφωμα. Δεν μου αρέσει το άλλα λέμε στη στάση και άλλα στο λεωφορείο. Είχα πει τον Χανταμπάκη 'κωλοτούμπα'.

Μη λες ότι με γουστάρεις και από πίσω προσπαθείς να με διώξεις. Δεν τα βρήκαμε με το Στέλιο στην ευθύτητα. Το ποτήρι ξεχείλισε στην προσευχή. Tι σε νοιάζει εσένα τι κάνω εγώ; Eίμαι και άνθρωπος που κάνει το σταυρό του και με ενόχλησε πολύ επειδή το εννοούσε, δεν ήταν πείραγμα. Εγώ του μίλησα και του είπα πως έχουν τα πράγματα, και θεωρώ ότι συνέχισε να κάνει τα ίδια. Κανείς δεν είναι χαζός, και ούτε εγώ υπήρξα. Δεν μου αρέσει η λέξη κλίκα, απλά αυτοί ταίριαζαν περισσότερο, εγώ στενοχωριόμουν πάρα πολύ".

Για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργο Χρανιώτη: "Είναι τούρμπο η Ευρυδίκη. Συστηθήκαμε μέσα από τις δικές μου τοποθετήσεις και πράξεις, παρασύρθηκε μέσα από όλο αυτό και θεωρώ ότι ήταν αρκετά ώριμη για να επιλέξει αν θα παρασυρθεί ή όχι. Dεν είναι ανώριμο κορίτσι ή παιδί. Θεωρώ ότι επηρεάστηκε από όλη αυτή την αρνητικότητα απέναντί μου. Το παρασύρθηκε το παίρνω πίσω είναι υπερβολικό, έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα.

Κάποιοι με έβλεπαν ανταγωνιστικά, για άλλους που νομίζουν ότι κάνω χρήση της κάμερας, να μου κοπούν τα πόδια αν φώναξα ποτέ κάμερα! Είχαμε παντού κάμερες .Τι να κάνω, να βάλω τσουβάλι στο κεφάλι;

Ο Χρανιώτης είναι ένας ωραίος τρελός, που έχει καλή τρέλα, χρειάζεται με μέτρο. Κάναμε παρέα γιατί είχαμε χημεία, με αυτόν και τον Σπαλιάρα, απλά ήμασταν λιγότεροι. Ήταν μια πολύ καλή και ανάλαφρη παρέα για μένα. Είναι πολύ ντόμπρος και γενικά ακούει, είναι πολύ καλός συνομιλητής".

Για το πώς μπήκε στο παιχνίδι: "Εμείς δεν ξέραμε τα στατιστικά, πάντως τα παιχνίδια τα περιμέναμε κάθε μέρα. Ήταν μια διέξοδος και της κακής ενέργειας. Ήταν τρομερά τα παιχνίδια, αγάπησα το παρκούρ που εγώ δεν έκανα. Ήμουνα στη Σκιάθο, χειμώνας, ήσυχα. Είδα το τρέιλερ και ήταν ωραίο. Ασυναίσθητα έκανα την αίτηση, γιατί ήθελα να κάνω και μια στροφή στα επαγγελματικά, να τα συνεχίσει ο αδελφός μου.

Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο, αποφασίσαμε με τον αδερφό μου να κάνουμε μαζί κάτι. Κάναμε το βενζινάδικο, πηγαίναμε καλά, αλλά το κομμάτι των καυσίμων δεν είναι στα φόρτε του. Σκεφτόμουν να αποχωρήσω, να ασχοληθώ με τη θάλασσα. Δεν θα άφηνα το βενζινάδικο για να θέσω υποψηφιότητα ως δήμαρχος, ήταν μια κουβέντα που είχε γίνει σε κλειστούς κύκλους, για να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται στο νησί.

Εγώ γνωρίζω και τα καλά και τα κακά στη Σκιάθο. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την αγάπη του κόσμου.

Είχα δει λοιπόν το τρέιλερ, είχα κάνει δήλωση συμμετοχή και το είχα ξεχάσει. Ήμουν Αθήνα για τη γέννηση του ανιψιού μου, και χτυπά το τηλέφωνό μου, είχαν κάνει όλα τα κάστινγκ. Ήταν το τελευταίο. Μπήκα τελευταίος και με έχει κάνει άνω κάτω, έπρεπε να αποφασίσω και για τα επαγγελματικά και για αυτό. Να τα κάνω όλα σε 2 μέρες και να βγάλω και διαβατήρια και όλα! Έφυγα με σκάφος για να τρέξω στη Σκιάθο να προλάβω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK