Ο γάμος του Εμενίκε είναι το απόλυτο event στη Νιγηρία!

Στην Ελλάδα δεν τον εκτιμήσαμε, στην Ισπανία επίσης, ωστόσο στην πατρίδα του τη Νιγηρία ο Εμάνουελ Εμενίκε είναι σταρ και ο γάμος του που θα γίνει αύριο εδώ και ημέρες αποτελεί talk of the town. Ο 31χρονος παντρεύεται την Ιχεόμα Ναντί,που έχει βραβευτεί ως η πιο ωραία γυναίκα της χώρας για το 2014, ενώ οι καλεσμένοι του “γυαλίζουν” από παγκόσμια δημοφιλία.

Ο γάμος του Εμενίκε είναι το απόλυτο event στη Νιγηρία!

Ο Εμάνουελ Εμενίκε, παρότι άνθρωπος του ποδοσφαίρου δεν θα δει αύριο τον τελικό του Champions League, καθώς παντρεύεται.

Παρέα, όμως, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού θα βρεθούν κι άλλοι σταρ της "στρογγυλής θεάς"από την αφρικανική ήπειρο όπως ο Ετό, ο Κανού και Οκότσα. Ο γάμος του Εμενίκε δεν είναι ένα απλό γεγονός. Μην σας... ξεγελάει που στην Ελλάδα ο 31χρονος πέρασε σχεδόν απαρατήρητος.

Στη Νιγηρία είναι μεγάλος σταρ κι εκτός από τους τρεις που αναφέραμε παραπάνω, στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Λάγος θα παρευρεθούν τραγουδιστές, ηθοποιοί και προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής.

Διάσημη στη Νιγηρία είναι και η μέλλουσα σύζυγός του επιθετικού του Ολυμπιακού, Ιχεόμα Ναντί. Η κυρία Εμενίκε έχει βραβευτεί για την ομορφιά της, αφού παλαιότερα είχε λάβει τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας της χώρας στα καλλιστεία.

Εμενίκε και Ναντί απέκτησαν την κόρη τους τον περασμένο Αύγουστο και σχεδόν έναν χρόνο μετά θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους μ' έναν λαμπερό γαμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά δημοσιεύματα στη Νιγηρία δίνουν... τροφή για το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι αφού παντρευτεί θα μετακομίσει στο νέο σπίτι του Εμενίκε, μία βίλα σε μία από τις πιο “in” περιοχές.

Ο πρώην επιθετικός της Φενέρ, πάντως, έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2019, αλλά δεν υπολογίζεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK