Ο Κάριους "εκδικείται" τη Ρεάλ με πρώην του Κριστιάνο

Κάριους, όχι πια δάκρυα! Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ μπορεί να έκλαψε μετά τον τελικό του Champions League, καθώς "χάρισε" με τις γκάφες του το τρόπαιο στη Ρεάλ Μαδρίτης, παίρνει όμως εκδίκηση από τη "βασίλισσα" με το νέο του αμόρε, το οποίο τυγχάνει να είναι το πρώην του Κριστιάνο (PHOTOS).

Ο Κάριους "εκδικείται" τη Ρεάλ με πρώην του Κριστιάνο
AP IMAGE

Ο Λορίς Κάριους, όχι μόνο έκανε δύο σημαντικά λάθη στον τελικό του Champions League που "κόστισαν" στη Λίβερπουλ ισάριθμα γκολ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά χρειάστηκε να μεταβεί και στις ΗΠΑ, προκειμένου να "διασταυρώσει", εάν είχε υποστεί διάσειση στην αναμέτρηση από χτύπημα του Σέρχιο Ράμος.

Τώρα η τύχη έρχεται να... χαμογελάσει στον άτυχο Γερμανό τερματοφύλακα, καθώς η νέα του παρηγοριά δεν είναι μόνο κούκλα. Είναι παράλληλα και πρώην σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο και μπορούμε να πούμε πως κάπως έτσι ο 24χρονος γκολκίπερ παίρνει μία μίνι-εκδίκηση από τους "μερένγκες".

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη γερμανική Bild, μετά τη Πάμελα Ρέιφ, ο Κάριους διατηρεί σχέση με το 27χρονο μοντέλο Ντανιέλα Γκρέις και οι δυο τους βρίσκονται αυτή τη περίοδο στα νησιά Μπόρα Μπόρα, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους σε ξενοδοχείο που κοστίζει το λιγότερο 1800 ευρώ η βραδιά.

Μπορεί να μην υπάρχει κάποια κοινή τους φωτογραφία, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ντανιέλα εμφανίζεται σε κάποιες εικόνες μαζί με τον σκύλο του πορτιέρε, ενώ βρέθηκε και στο Κίεβο για να παρακολουθήσει τον "καλό" της στην εφιαλτική βραδιά που βίωσε.

Λέτε τελικά ο Κάριους να κατάφερε να "πονέσει" τον Κριστιάνο με τον τρόπο που "πόνεσε" και ο ίδιος, όταν η "βασίλισσα" κατέκτησε τη κούπα με τα μεγάλα... αυτιά; Πιθανόν, αν κρίνουμε από την εντυπωσιακή ομορφιά της Ντανιέλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΓΚΡΕΪΣ:

#BIKING BABE // #BEACH CRUISES ARE THE BEST // DARLING #DANIELLAGRACE AWESOME IN #ACACIA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bollare (@bollare) στις

#DaniellaGrace #WithStyleAndGrace #Wilhemina #Model #Beauty #Photoshooting #Grace #Beautiful #TheLaceProject #Beach #Bikini #Sea #Grace #Vacation #Body @wilhelminamodels @fifthmodels

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mrsdaniellagrace) στις

#DaniellaGrace #WithStyleAndGrace #Wilhemina #Model #Beauty #Photoshooting #Grace #Beautiful #TheLaceProject #Beach #Bikini #Sea @wilhelminamodels @fifthmodels

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mrsdaniellagrace) στις

#39; #DaniellaGrace #WithStyleAndGrace #Wilhemina #Model #Beauty #Photoshooting #Grace #Beautiful #TheLaceProject @wilhelminamodels @fifthmodels

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mrsdaniellagrace) στις

When in doubt wear red lingerie. Thanks @daniellagrace for the amazing pic #intimissimi #italianlingerie #intimissimixmas #xmas #christmas #red #redlingerie #daniellagrace #mood #lingerie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Intimissimi (@intimissimiofficial) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK