Ο Κόντε "πνίγει" την πίκρα του στο νερό!

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς τον απέλυσε και οι δυο τους βρίσκονται πλέον στα δικαστήρια για την αποζημίωση. Μέχρι τότε ο Ιταλός προπονητής έχει το χρόνο για οικογενειακές διακοπές και παρηγοριά στην αγκαλιά της Ελιζαμπέτα!

Chelsea head coach Antonio Conte holds the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. Chelsea defeated Manchester United 1-0. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea head coach Antonio Conte holds the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. Chelsea defeated Manchester United 1-0. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Καλά τα +10 εκατομμύρια που διεκδικεί από την Τσέλσι ως αποζημίωση για την απόλυσή του. Αυτό πάντως που έχει περισσότερη ανάγκη ο Αντόνιο Κόντε είναι η ηρεμία, μετά από μια σκληρή 2ετία στο Λονδίνο γεμάτο προστριβές που τον έφθειρε πνευματικά.

Την ηρεμία αυτή του την προσφέρει αφενός η γυναίκα και η κόρη του του αφετέρου η θάλασσα. Μαζί με τις δυο γυναίκες της ζωής του ο Κόντε απολαμβάνει την... τρίτη! Στιγμές ξεγνοιασιάς σε παραλία της Ιταλίας, μακριά από κάθε έγνοια και επαγγελματική σκοτούρα.

Βουτιές και παιχνίδια στο νερό, ύπνος και μια αγκαλιά στην ξαπλώστρα ο ιδανικός συνδυασμός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK