Ο Ναϊνγκολάν δεν διστάζει να "προκαλέσει" ακόμα και την κόρη του!

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν δεν θέλει μόνο να νικάει εντός γηπέδου αλλά και εκτός και το απέδειξε με μία ιδιαίτερη κόντρα που έκανε με την κόρη του. Δείτε VIDEOS!

Roma's Radja Nainggolan, left, is challenged by Qarabag's Richard during the group C Champions League soccer match between Roma and Qarabag at the Stadio Olimpico in Rome, Italy, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Roma's Radja Nainggolan, left, is challenged by Qarabag's Richard during the group C Champions League soccer match between Roma and Qarabag at the Stadio Olimpico in Rome, Italy, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Έχει τη φήμη του δυναμικού, του "σκληρού", εκείνου που δεν έχει πρόβλημα να συγκρουστεί με τον οποιονδήποτε όταν θεωρεί πως έχει δίκιο και όλα δείχουν πως την τρέλα που έχει εντός γηπέδου την κουβαλάει και έξω από τις τέσσερις γραμμές ο Ρατζά Ναϊνγκολάν.

Η τελευταία επιβεβαίωση της καλώς εννοούμενης τρέλας του ήρθε μέσω Instastory, με τον Βέλγο διεθνή μέσο της Ρόμα να ανεβάζει τρία videos που έρχεται σε κόντρα με την κόρη του για το ποιος θα καταφέρει να αντέξει περισσότερη ώρα (χωρίς να πέσει) κάνοντας κατακόρυφο...

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑΪΝΓΚΟΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK