Ο Ντέμης για πρώτη φορά στο προφίλ της φουλ ερωτευμένης Δέσποινας

Μετά από 1342 φωτογραφίες η Δέσποινα Βανδή ανέβασε στο προφίλ της στο instagram μια κοινή της με τον Ντέμη Νικολαΐδη με αφορμή τα γενέθλιά της, με τους δυο τους να δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ (PHOTO).

ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VILLA MERCEDES.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ(Α) ΚΑΙ Ο  ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ(Δ)   (ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ)
ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VILLA MERCEDES.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ(Α) ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ(Δ) (ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) EUROKINISSI

Γενέθλια είχε η Δέσποινα Βανδή το Σάββατο (22 Ιουλίου) με τη γνωστή τραγουδίστρια να κλείνει τα 48 χρόνια ζωής, αλλά να συνεχίζει να δείχνει κατά πολλά... μικρότερη.

Η πηγή νεότητας της Δέσποινας φαίνεται πως είναι η ευτυχισμένη ζωή που κάνει με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη, όπως άλλωστε μας ενημέρωσε η ίδια με ανάρτησή της στο instagram.

Για πρώτη φορά μετά από 1342 φωτογραφίες, η Δέσποινα αποφάσισε να "ανεβάσει" μια φωτογραφία με τους δυο τους φουλ ερωτευμένους γράφοντας: "Λένε ότι η ευτυχία είναι στιγμές! Εγώ λέω είναι τρόπος ζωής!"

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK