Ο Ρονάλντο αποκάλυψε live το όνομα της κόρης του!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να αποκτήσει το πρώτο παιδί με την Χεορχίνα Ροντρίνγκεθ και θέλησε μέσω Instagram μοιραστεί το όνομα του μωρού (VIDEO).

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε live το όνομα της κόρης του!

Ζούμε στην εποχή των social media και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να εκμεταλλευτεί την τεχνολογία για να κάνει μία live αποκάλυψη σε πάνω από 100.000.000 ανθρώπους που τον ακολουθούν μέσω της σελίδας του στο Instagram.

Αποκάλυψη μάλιστα που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο αλλά με τη ζωή του, με τον CR4 να ανεβάζει video όπου μαζί με την αγαπημένη του Χεορχίνα Ροντρίνγκεθ αναφέρουν το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους που θα δει πολύ σύντομα το φως του κόσμου για πρώτη φορά.

"Παιδιά, είστε έτοιμοι να μάθετε το όνομα;", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Ρεάλ, για να προσθέσει: "Εγώ διάλεξα το πρώτο όνομα, το Αλάνα, και η Χέο το δεύτερο, το Μαρτίνα. Ελπίζω να σας αρέσει το Αλάνα Μαρτίνα".

Σημειώνεται πως αυτό θα είναι το τέταρτο συνολικά παιδί του Ρονάλντο μετά τον πρωτότοκο γιο του Κριστιάνο Τζούνιορ και τα δίδυμα Ματέο και Εύα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK