Ο σεληνιασμένος Τζάτζα "τρέλανε" την σέξι σύντροφό του

Ο Σιμόνε Τζάτζα ισοφάρισε ιστορικό ρεκόρ με τη φανέλα της Βαλένθια κόντρα στην Σεβίλλη και έδωσε την ευκαιρία στη σύντροφό του να τον... εξυψώσει (PHOTO)!

Ο σεληνιασμένος Τζάτζα "τρέλανε" την σέξι σύντροφό  του

Πέρυσι έκανε μία από τις χειρότερες σεζόν στη σύγχρονη ιστορία της όμως φέτος οι "νυχτερίδες" της Βαλένθια πραγματοποιούν υψηλές πτήσεις, και αυτό το μαρτυράει το γεγονός πως είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας της Primera Division, με την μοναδική ομάδα που της προσπερνάει να είναι η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ένας από τους βασικούς συντελεστές για τη φετινή επιτυχία της είναι και ο Σιμόνε Τζάτζα, ο οποίος απέναντι στην Σεβίλλη έγινε ο πρώτος μή Ισπανός παίκτης της που σκοράρει για πέντε σερί αγωνιστικές μετά τον Μάριο Κέμπες το 1977, και η καλύτερη επιβράβευση για αυτόν ήρθε από τη σύντροφό του.

Η Κιάρα Μπιάζι έχει σχέση... ερωτική με τα social media και καθημερινά κάνει αναρτήσεις που αφορούν είτε τη δουλειά της (fashion-blogger) είτε το δεσμό της με τον Ιταλό επιθετικό και μετά το 4-0 του Σαββάτου στο "Μεστάγια" έγραψε: "Vamos Animale"!

Δηλαδή "Πάμε κτήνος"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK