O Σίρλε κι άλλοι οκτώ παίκτες της Ντόρτμουντ δηλητηριάστηκαν από κεμπάπ

Στην Ισπανία βρέθηκαν οι παίκτες της Ντόρτμουντ για τη χειμερινή προετοιμασία της ομάδας κατά τη διακοπή του γερμανικού πρωταθλήματος και εννιά παίκτες της την... πάτησαν τρώγοντας κεμπάπ!

O Σίρλε κι άλλοι οκτώ παίκτες της Ντόρτμουντ δηλητηριάστηκαν από κεμπάπ

Δίχως εννιά παίκτες θα αναγκαστεί να παραταχθεί ο Ντόρτμουντ στο πρώτο ματς του γερμανικού πρωταθλήματος μετά τη χειμερινή διακοπή.

Όπως αναφέρει η γερμανική "Bild" εκτός για το ματς με τη Βόλφσμπουργκ την προσεχή Κυριακή (14/1) θα είναι λογικά οι Ρόμαν Μπούρκι, Ρόμαν Βάιντενφέλερ, Μαρκ Μπαρτρά, Κρίστιαν Πούλισιτς, Ομέρ Τοπράκ, Γιάκομπ Μπρουν Λάρσεν, Σαχίν, Ντομινίκ Ρέιμαν και Αντρέ Σίρλε.

Κι αυτό γιατί έχουν χτυπηθεί όλοι τους από τον ιό... κεμπάπ! Η αποστολή της γερμανικής ομάδας βρισκόταν για προετοιμασία στη Μαρμπέγια της Ισπανίας και οι παραπάνω παίκτες αποφάσισαν να επισκεφτούν ένα μαγαζί με κεμπάπ για να φάνε. Τι το ήθελαν;

Ένας ένας έβγαιναν... νοκ άουτ και ένιωθαν τρομερούς πόνους στην κοιλιά, αλλά και ανάγκη για συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της Ντόρτμουντ πάσχουν από διατροφική δηλητηρίαση (εξαιτίας των κεμπάπ) και χρειάζονται 2-3 μέρες για να επανέλθουν πλήρως.

News 24/7

24MEDIA NETWORK