Ο... Χούτος και ο Αγγελόπουλος του τουρκικού Survivor

Πρώην ποδοσφαιριστές δεν συμμετέχουν μόνο στο ελληνικό Survivor, αλλά και στο τουρκικό που παίζεται παράλληλα! Γνωρίστε τον... Λάμπρο Χούτο και τον Γιώργο Αγγελόπουλο της γειτονικής χώρας, οι οποίοι έχουν κάνει τεράστια καριέρα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα (PHOTOS+VIDEOS).

Ο... Χούτος και ο Αγγελόπουλος του τουρκικού Survivor

Ο Λάμπρος Χούτος, αλλά και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν ένα μεγάλο κοινό. Οι δύο παίκτες του Survivor που βρίσκονται στην ομάδα των "Διασήμων" υπήρξαν στο παρελθόν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Η καριέρα του Χούτου βέβαια ήταν μεγαλύτερη.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ρόμα, Ολυμπιακό, Ίντερ, Αταλάντα, Ρετζίνα, Μαγιόρκα, Πανιώνιο και Βάλε Τζιοβένκο, ενώ υπήρξε και 10 φορές διεθνής.

Από την άλλη ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ολυμπιακό Βόλου, ΑΣ Ρόδου και Εθνικό Αστέρα.

Και στο Survivor της Τουρκίας που παίζεται παράλληλα με το δικό μας, επίσης στον Άγιο Δομίνικο, έχουν τους δικούς τους... Χούτο και Αγγελόπουλο. Ο λόγος για τους Σερχάτ Ακίν και Ιλχάν Μανσίζ!

Ο... Χούτος και ο Αγγελόπουλος του τουρκικού Survivor

Ο πρώτος είναι 35 ετών και σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2014. Έπαιζε ως δεύτερος επιθετικός και στην καριέρα του αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Φενέρμπαχτσε, Άντερλεχτ, Κολωνία, Κόνιασπορ και Καρλσρούη, ενώ έχει πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα Τουρκίας με την Μπεσίκτας και ένα πρωτάθλημα Βελγίου με την Άντερλεχτ. Παράλληλα έχει φορέσει και 16 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο.

Μάλιστα ο Ακίν είχε αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου UEFA τη σεζόν 2002-03. Ο Ακίν ήταν βασικός στο ματς της Λεωφόρου όπου ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 4-1 (24' Λιμπερόπουλος, 31' Γκούμας, 42' Μικαέλσεν, 89' Βαζέχα - 31' Σανλί), ενώ στο ματς της Τουρκίας πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο (1-1).

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής του τουρκικού Survivor και πιο γνωστός είναι ο Ιλχάν Μανσίζ. Ο 41χρονος πρώην επιθετικός σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2007 ενώ ήταν ανάμεσα και στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Τουρκίας που τερμάτισε στην 3η θέση του κόσμου στο Μουντιάλ του 2002. Είχε γίνει ήρωας όταν το γκολ του κόντρα στη Σενεγάλη στα προημιτελικά, στο τρίτο λεπτό της παράτασης είχε δώσει την πρόκριση στη χώρα του.

Έπαιξε μεταξύ άλλων σε Κολωνία, Σαμσουνσπόρ, Μπεσίκτας, Βίσελ Κόμπε, Χέρτα και Ανγκαραγκουτσού, σήκωσε το πρωτάθλημα Τουρκίας το 2003 με την Μπεσίκτας, ενώ το 2002 αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο... Χούτος και ο Αγγελόπουλος του τουρκικού Survivor

Οι δυο τους συνεχίζουν κανονικά μέσα στο παιχνίδι, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως φαίνεται όμως η τουρκική παραγωγή κινήθηκε ακόμη πιο έξυπνα από την ελληνική αφού μέσα στην ίδια ομάδα, των "Διασήμων", έβαλε παίκτη τόσο από την Μπεσίκτας, όσο και από τη Φενέρμπαχτσε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι δοκιμασίες που θα δούμε στη συνέχεια του Survivor
Όταν ο Αγγελόπουλος του Survivor αντιμετώπιζε τον Βούζα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK