Οι "Νομάδες" κλέβουν διάσημο αθλητή που ήταν έτοιμος για το "Survivor 2"

Μεγάλη... μεταγραφική μάχη αναμένεται να δώσουν τα δύο ριάλιτι επιβίωσης θα βγουν στον αέρα την ερχόμενη σεζόν. Διαβάστε ποιος αθλητής ήταν σχεδόν "κλεισμένος" για το Survivor, αλλά τελικά θα καταλήξει, όπως όλα δείχνουν, στους "Νομάδες".

Οι "Νομάδες" κλέβουν διάσημο αθλητή που ήταν έτοιμος για το "Survivor 2"

Στην αντεπίθεση περνάει ο ANT1 μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το Survivor του ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Αμαρουσίου βγάζει στον αέρα ένα νέο ριάλιτι επιβίωσης, από τα πιο σκληρά παγκοσμίως, τους "Νομάδες", με διάσημους και μη παίκτες να χωρίζονται σε τρεις ομάδες και να δίνουν μάχη για να επιβιώσουν.

Το κόνσεπτ του ριάλιτι που ετοιμάζεται για τον Οκτώβρη θυμίζει Survivor, αφού οι παίκτες μεταφέρονται σε έναν εξωτικό προορισμό, υπάρχουν αγωνίσματα και αποχωρήσεις. Μόνο που εδώ η νικήτρια ομάδα της εβδομάδας ζει μέσα στη χλιδή, η δεύτερη στην κατάταξη ζει μαζί με τους ντόπιους και κάνει κανονικά δουλειές, ενώ η τρίτη και τελευταία μεταφέρεται σε ένα απομονωμένο σημείο χωρίς φαγητό και νερό, τα οποία πρέπει να τα βρει μόνη της.

Οι άνθρωποι της παραγωγής λοιπόν προσπαθούν να στελεχώσουν αρχικά την ομάδα των Διασήμων, η οποία θα αποτελείται από έξι άτομα και μέσα σε αυτά θέλουν τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Ο 18 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του kick boxing όμως ήταν μια "ανάσα" από το Survivor του ΣΚΑΪ, στο οποίο ήταν αρχικά να μπει μετά το ατύχημα που είχαν οι "Μαχητές". Αυτό τελικά δεν έγινε λόγω υποχρεώσεών του, με την παραγωγή να τον θεωρεί έτοιμο για το επόμενο από το ξεκίνημα κιόλας.

Ωστόσο... ο ANT1 φαίνεται πως της χαλάει τα σχέδια και τον "κλέβει" βάζοντάς τον στο νέο της ριάλιτι, τους "Νομάδες". Ο Ζαμπίδης είναι άλλωστε και "παιδί του ΑΝΤ1", ενώ έχει συμμετάσχει και σε άλλες παραγωγές του καναλιού όπως το Dancing with the Stars. Οι "Νομάδες" λοιπόν έχουν προτεραιότητα για τον Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος είναι έτοιμος να... παλέψει για την επιβίωσή του.

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK