Οι παίκτες της Γιουβέντους βρήκαν "καυτή" παρηγοριά μετά το σοκ της Μαδρίτης!

Η Γιουβέντους αποχαιρέτησε το CL με το γκολ-μαχαιριά στο φινάλε του αγώνα με την Ρεάλ όμως οι οπαδοί της είναι υπερήφανοι για αυτή. Τρανό παράδειγμα η Ελίζα Μπέλα (PHOTOS)

Οι παίκτες της Γιουβέντους βρήκαν "καυτή" παρηγοριά μετά το σοκ της Μαδρίτης!

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης η Γιουβέντους άγγιξε την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αφού μέχρι το 90ο λεπτό προηγείτο 3-0 στην Μαδρίτη έχοντας ισοφαρίσει την ήττα της στον πρώτο αγώνα, όμως στις καθυστερήσεις ένα πέναλτι που ήταν αμφιλεγόμενο της στέρησε την ευκαιρία να κυνηγήσει την ιστορική πρόκριση στην παράταση ή στα πέναλτι.

Παρόλα αυτά, οι οπαδοί της γέμισαν με υπερηφάνεια και καμάρι μετά την σούπερ εμφάνιση στην ισπανική πρωτεύουσα και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Ελίζα Μπέλα, με το μοντέλο από την Ιταλία και ένθερμη οπαδό των "μπιανκονέρι" να κάνει δυναμικό ποστάρισμα υπέρ της αγαπημένης της ομάδας.

"Μπράβο παιδιά, παλέψατε μέχρι τέλους, μας έλειψε μόνο η τύχη. Εύχομαι πλέον στην Ρόμα να κατακτήσει το Champions League...", έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram ενώ το πόσο πολύ στηρίζει την Γιουβέντους το έδειξε και με νέο ποστάρισμα, κάνοντας πρόβλεψη -με άκρως ιδιαίτερο τρόπο- πως η ομάδα του Αλέγκρι θα νικήσει 2-1 την Σαμπντόρια στο πρωτάθλημα...

Ε, με τέτοιους οπαδούς (playmate και... influencer είναι ακόμα δύο τίτλοι που συνοδεύουν το βιογραφικό της), που δεν χάνουν ποτέ την πίστη και το πάθος τους για την ομάδα της καρδιάς τους , πώς να μην σαρώνει η "Γιούβε" τους εγχώριους τίτλους από το 2011 και μετά έχοντας κατακτήσει έξι σερί πρωταθλήματα και τρία σερί νταμπλ;

Η ΕΛΙΖΑ ΜΠΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ INSTAGRAM:

News 24/7

24MEDIA NETWORK