"Όλα τα λεφτά" η ερωτική εξομολόγηση Ιταλού διεθνή στη σύντροφό του!

Τι και αν ο Γκρατσιάνο Πελέ άφησε την Ευρώπη εδώ και δύο χρόνια για τον θησαυρό της Κίνας; Παραμένει πάντα στο προσκήνιο χάρη στην εκρηκτική παρτενέρ του, Βίκι Βάργκα (PHOTOS+VIDEO)!

"Όλα τα λεφτά" η ερωτική εξομολόγηση Ιταλού διεθνή στη σύντροφό του!

Άρχισε να παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο το 2004 και γύρισε πολλές ομάδες στην καριέρα του, όμως η αναγνώριση για τον Γκρατσιάνο Πελέ ήρθε ουσιαστικά την τελευταία πενταετία και αφού πρώτα έφτασε τα 27 χρόνια ζωής.

Πρώτα η εξαιρετική του σεζόν στην Φέγενορντ που του έδωσε το εισιτήριο για την Premier League και του άνοιξε την πόρτα της εθνικής Ιταλίας, έπειτα η διετία του στην Σαουθάμπτον ενώ από το 2016 και μετά αγωνίζεται στην Κίνα, με την Shandong Luneng να του καταβάλλει ετησίως το ποσό των 16.000.000 ευρώ και να τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη.

Εκείνη πάντως που φροντίζει να κρατάει πάντα τον Ιταλό στράικερ στην επικαιρότητα ακόμα και όταν εκείνος αγωνίζεται στην μακρινή Κίνα είναι η σύντροφός του Βίκι Βάργκα, με το σέξι μοντέλο να φροντίζει να "αναστατώνει" τους ακόλουθούς της με τις εντυπωσιακές αναρτήσεις της.

Στην τελευταία της μάλιστα, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης από την Τουρκία όπου κάνει μίνι διακοπές το ζευγάρι, πήρε και "πληρωμένη" απάντηση από τον αγαπημένο της.

"Η ζωή χωρίς εσένα είναι σαν πίτσα χωρίς τυρί", έγραψε χαρακτηριστικά, με τον Ιταλό διεθνή άσο να παίρνει την ασίστ και να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο, γράφοντάς της τα εξής... ρομαντικά:

"Βίκι Βάργκα, εγώ χωρίς εσένα είμαι σαν: ένα αεροπλάνο που δεν πετάει... ένας χρόνος χωρίς τον Ιούλιο... ένα ρεύμα που γίνεται ξηρό... ένα σπίρτο χωρίς φωτιά... ένα κύκλωμα χωρίς το καλώδιο... ένα αμάξι χωρίς λάστιχα... παππούτσια χωρίς κορδόνια.. μία πρόταση χωρίς κενά... ένας σπασίκλας χωρίς τις τιράντες του... ένα τηλέφωνο χωρίς πλήκτρα, ένα πρόσωπο χωρίς χαμόγελο... ένα ρολόι χωρίς χρόνο...κάλτσες χωρίς πόδια... φωτιά χωρίς ζέστη και μία καρδιά που δεν χτυπάει!

Η ΒΙΚΙ ΒΑΡΓΚΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK