"Ούτε με 200 χιλιάρικα θα έμπαινε ο Κεντέρης στο Survivor"

"Αίολος" έγινε ο Κώστας Κεντέρης αρχίζοντας να τρέχει όταν, προ μηνών, άκουσε τη μυθική πρόταση που του έγινε για να είναι ένας από τους συμμετέχοντες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Greek Konstantinos Keteris wins the men's 200m race at the European Athletics Championships in Munich, 09 August 2002. Keteris clocked with new personal best and championship record of 19.85 seconds.
Κεντέρης EUROKINISSI

Έλληνας αθλητής (σ.σ πρώην για την ακρίβεια) στον οποίο πρότειναν έναντι φιξ αμοιβής 150.00 ευρώ για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και λάβει μέρος στο Survivor. Είτε μάλιστα επιστρέψει στην πρώτη εβδομάδα είτε αναδεχθεί νικητής μετά από το σκληρό 6μηνο στο νησί της Καραϊβικής.

Αυτό ήταν το... quiz της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιο προκειμένου να προλογίσει το ρεπορτάζ της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω" για την άκρως δελεαστική πρόταση που έλαβε ο Κώστας Κεντέρης προκειμένου να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης που ήδη προβάλλεται.

Η τουρκική παραγωγή είχε προσεγγίσει αρκετούς διάσημους-δημοφιλείς αθλητές με στόχο να κάνει πολύ πιο ελκυστικό (για κοινό και διαφημιστές) το πρότζεκτ, μεταξύ των οποίων φέρεται να ήταν και ο χρυσός ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ.

Μόνο που αυτός δεν... έτρεξε, όπως έκανε άλλοτε στους στίβους. Αρνήθηκε την προσφορά και προτίμησε να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας συνεχίζοντας την απλή ζωή που έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα όπως μετέφερε το συνεργάτης της εκπομπής του Epsilon, Μαρίνος Βυθούλκας, "και 200.000 ευρώ να του πρότεινε η Acun Media και πάλι δεν θα πήγαινε..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK