Πανηγυρίζει το πρωτάθλημα της ΑΕΚ ο... Εθνικός μας Σταρ!

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας μετά από 24 χρόνια και ο ένας και μοναδικός... Εθνικός Σταρ, Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, πανηγύρισε την κούπα με βίντεο που έγινε viral στο Facebook! Και δεύτερο... χτύπημα λίγο αργότερα!

Πανηγυρίζει το πρωτάθλημα της ΑΕΚ ο... Εθνικός μας Σταρ!

Αποτελεί μία από τις πιο γνωστές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, γράφοντας τη δική του ιστορία την δεκαετία του '90 και στις αρχές του '00 στο "γυαλί".

Το τελευταίο διάστημα έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως εμφανίστηκε και πάλι με αφορμή τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ!

Ο Ανδρέας Κουτσομιχάλης Ευαγγελόπουλος Ανδρεαδάκης, όπως είναι το πλήρες όνομα του, αποκάλυψε πως από μικρό παιδί υποστηρίζει την Ένωση, όμως δεν του αρέσει να πηγαίνει στο γήπεδο και μετά τα όσα συμβαίνουν στο... μαγικό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ποιος μπορεί να του δώσει άδικο...

Άφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε στο ΟΑΚΑ στα VIP αρκεί να δεχθεί... πρόταση. Λέτε να τον δούμε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

Πανηγυρίζει το πρωτάθλημα της ΑΕΚ ο... Εθνικός μας Σταρ!

Το βίντεο λίγο αργότερα... κατέβηκε για άγνωστο λόγο, αλλά πρόλαβε να γίνει viral σε χρόνο d.t. Λίγο αργότερα πάντως, ο κ. Ευαγγελόπουλος ανέβασε νέο βίντεο από τον προσωπικό του λογαριασμό στο youtube!



Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK