Πασχάλη: "Για αυτό δεν αγκάλιασα τον Ντάνο"

Η Σόφη Πασχάλη επικρίθηκε για το γεγονός πως δεν αγκάλιασε τον Γιώργο Αγγελόπουλο φεύγοντας από το Survivor. Η ίδια υπερασπίστηκε ωστόσο σθεναρά την επιλογή της (VIDEO).

Πασχάλη: "Για αυτό δεν αγκάλιασα τον Ντάνο"

Τι κρυβόταν τελικά πίσω από την απόφαση της Σόφη Πασχάλη να αποχωρήσει από το Survivor αποχαιρετώντας με αγκαλιά όλους τους συμπαίκτες της πλην Γιώργου Αγγελόπουλου; Τα social media "πήραν φωτιά" από αρκετά ποσταρίσματα που δεν ήταν και τόσο φιλικά προς την ίδια όμως η δασκάλα γιόγκα του διάσημου ριάλιτι πήρε θέση για το... επίμαχο ζήτημα μέσω παρουσίας της σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού "ΣΚΑΙ".

"Δεν τον χαιρέτησα γιατί από τη στιγμή που έτσι ένιωθα, εκείνη τη στιγμή δεν ένιωθα καλά μαζί του γιατί δεν είχαμε κάνει μια κουβέντα, θα ήταν διπροσωπία να πάω να αγκαλιάσω κάποιον που δεν έχω μεν κάτι προσωπικό, αλλά η μάζα έχει κάτι, το οποίο δεν είχε λυθεί.

Για εμένα αυτό είναι διπροσωπία. Συνάδουν τα λόγια μου με τις πράξεις μου. Φυσικά αυτό ενόχλησε, αλλά αν τον χαιρετούσα θα λέγανε “τώρα είναι διπρόσωπη γιατί άλλα λέει και τον αγκαλιάζει".

ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK