Ποιος Καστίγιο; Ο Ζιοβάνι είναι έτοιμος για... Survivor!

Ο Νέρι Καστίγιο τελικά δεν πήγε στο Survivor, αλλά μήπως ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό... κάνει πρόβες για Άγιο Δομίνικο; Δείτε την PHOTO που ανέβασε!

ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 (ΚΥΠΕΛΛΟ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16) / ΖΙΟΒΑΝΙ - ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΧΡΕΩΣΗ: ΤΗΛΕΦΩΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΣ)
ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 (ΚΥΠΕΛΛΟ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16) / ΖΙΟΒΑΝΙ - ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΧΡΕΩΣΗ: ΤΗΛΕΦΩΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΣ) EUROKINISSI

Σε σίριαλ εξελίχθηκε η συμμετοχή του Νέρι Καστίγιο στο Survivor, αλλά τελικά δεν είχαμε αίσιο τέλος και ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού δεν θα ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο.

Οι συμμετοχές έκλεισαν, οι 24 παίκτες που θα συμπληρώσουν τις ομάδες των Διάσημων και των Μαχητών συμπληρώθηκαν, όμως μήπως... υπάρχει κάποιος που θα έπρεπε να είχε σκεφτεί η παραγωγή; Και δεν το λέμε εμείς, αλλά ο ίδιος έβαλε μία... survivorική φωτογραφία στο προφίλ του στο instagram.

Ποιος Καστίγιο; Ο Ζιοβάνι είναι έτοιμος για... Survivor!

Μιλάμε για τον πρώην συμπαίκτη του Καστίγιο στον Ολυμπιακό, τον "μάγο" και αγαπημένο παίκτη των "ερυθρόλευκων" οπαδών, Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, ο οποίος έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να πίνει το γάλα της καρύδας, δείχνοντας έτοιμος να... μπει στο παιχνίδι.

Μήπως να το σκεφτούν για το επόμενο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK