"Πούλησε" την Λίβερπουλ για την... Μπαρτσελόνα ο Λεμπρόν!

Την ώρα που η Λίβερπουλ αγωνίζεται σθεναρά ώστε να μην ενδώσει στην τρομακτική πίεση της Μπαρτσελόνα για τον Κοουτίνιο, δέχτηκε χτύπημα... πίσω από την πλάτη από τον ΛεΜπρόν!

Cleveland Cavaliers forward LeBron James (23) reacts against the Golden State Warriors in the first half of Game 4 of basketball's NBA Finals in Cleveland, Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Tony Dejak)
Cleveland Cavaliers forward LeBron James (23) reacts against the Golden State Warriors in the first half of Game 4 of basketball's NBA Finals in Cleveland, Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Tony Dejak) AP

Έχει αποκαλύψει τη συμπάθειά του για την Λίβερπουλ ο Λεμπρόν Τζέιμς και μάλιστα πριν έξι χρόνια έφτασε στο σημείο να γίνει και μικρομέτοχος στους αγαπημένους του "reds".

Αυτό πάντως δεν εμπόδισε τον σούπερ σταρ του NBA να ανεβάσει μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και έχει ένα πούρο στο στόμα, σχολίαζοντας με την εξής ατάκα: "Ούτε η σκιά μπορεί να σταματήσει τη λάμψη μου".

Τη συγκεκριμένη φανέλα ο "Βασιλιάς" την πήρε από τον Νεϊμάρ όταν ο Βραζιλιάνος άσος είχε κάνει το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν λίγους μήνες και είδε διά ζώσης τον 2ο τελικό του NBA Καβαλίερς-Γουόριορς, με τα καταλανικά ΜΜΕ να (βρίσκουν ευκαιρία και να) αναφέρουν πως ο Λεμπρόν έστειλε μήνυμα στη διοίκηση της Λίβερπουλ για το τι θα πρέπει να κάνει με τον Κοουτίνιο...

Photo Credits: AP Photo/Tony Dejak

News 24/7

24MEDIA NETWORK