"Προκλητικός" Σπαλιάρας και πείνα για "Διάσημους"

Δύο από τα δυνατά... όπλα των "Διασήμων", ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Λάμπρος Χούτος, έμειναν εκτός δοκιμασίας και οι "Μαχητές" έφτασαν στην 7η σερί νίκη τους. Πώς προκάλεσε ο Σπαλιάρας μετά από νίκη του;

"Προκλητικός" Σπαλιάρας και πείνα για "Διάσημους"

Παραμένουν νηστικοί μετρώντας μόνο ήττες μετά από 7 συνεχόμενες δοκιμασίες (οι πέντε για φαγητό) οι "Διάσημοι" στο Survivor. Και πώς να μην μείνουν από τη στιγμή που δύο από τα πιο δυνατά... όπλα τους, ο Ντάνος και Λάμπρος Χούτος, έμειναν στον πάγκο με αποτέλεσμα το σκορ να... γράψει 10-6 υπέρ των "Μαχητών";

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το έπαθλο της δοκιμασίας που ήταν μπιφτέκια, κεφτεδάκια, σουτζουκάκια, πουρές πατάτες, τζατζίκι και ψωμί με τους "Μαχητές" να βγάζουν κραυγές στη θέα τους, εν αντιθέσει με το απέναντι "στρατόπεδο" που ήταν ακόμη επηρεασμένο από το επεισοδιακό συμβούλιο αποχώρησης (Σόφη Πασχάλη) και αρκέστηκε σε χαλαρά χειροκροτήματα.

Η διαφορά ψυχολογίας φάνηκε και στον... αγωνιστικό χώρο, όπου οι "Μαχητές" έπαιξαν σαν να μην υπάρχει αύριο. Αναλαμπή για τους "Διάσημους" οι νίκες που πέτυχαν οι Γιάννης Σπαλιάρας και ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης, με τον πρώτο μάλιστα να πανηγυρίζει... προκλητικά μετά την επιτυχία του.

"Προκλητικός" Σπαλιάρας και πείνα για "Διάσημους"

Παρά το γεγονός πάντως ότι οι "Διάσημοι" μετέτρεψαν το 7-2 σε 7-6, στο τέλος οι... άσημοι του παιχνιδιού "καθάρισαν" με συνοπτικές διαδικασίες τη νίκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK