Πρώην παίκτης Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για... Survivor 2

Ένας ποδοσφαιριστής που έπαιξε στους δύο "αιωνίους" και συζητήθηκε έντονα για τη μετακόμισή του από το ένα στρατόπεδο στο άλλο, έχει δεχθεί κρούση για να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πρώην παίκτης Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για... Survivor 2

Η αναζήτηση διάσημων για να στελεχωθεί η μία ομάδα του δεύτερου Survivor του ΣΚΑΪ, το οποίο μάλιστα θα διαρκέσει έξι ολόκληρους μήνες, συνεχίζεται.

Πέρα από τα πολλά ονόματα που ακούγονται κι από κάποια που έχουν ήδη συμφωνήσει, έχουμε κι αυτά των πρώην αθλητών που προσπαθεί η παραγωγή να πείσει να μπουν στο παιχνίδι για να... έχει και το αθλητικό κοινό μαζί της. Μην ξεχνάτε άλλωστε τι έγινε πέρυσι με τη συμμετοχή του Λάμπρου Χούτου, αλλά και του Κώστα Κοκκινάκη.

Έτσι λοιπόν φαίνεται πως σκέφτονται αρκετούς πρώην ποδοσφαιριστές όπως του Γιούρκα Σεϊταρίδη, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά το τελευταίο όνομα που προέκυψε είναι αυτό του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ο Κύπριος πρώην επιθετικός είχε αγωνιστεί στο παρελθόν τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και με αυτή του Ολυμπιακού, ενώ όταν έγινε η... μετακόμιση απέκτησε χιλιάδες haters.

Πρώην παίκτης Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για... Survivor 2
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ωστόσο, πρόκειται για ένα πρόσωπο αναγνωρίσιμο τόσο στην Ελλάδα, όσο φυσικά και στην Κύπρο, κάτι που φαίνεται να μετράει αρκετά η παραγωγή.

Ο 39χρονος πλέον Κωνσταντίνου δέχθηκε πρόταση, αλλά είναι διστακτικός για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους στο ενδεχόμενο να λείψει για τόσο μεγάλο διάστημα. Πάντως ως εναλλακτική υπάρχει και το όνομα του άλλου γνωστού Κύπριου πρώην ποδοσφαιριστή που θαυμάσαμε στα γήπεδα της Ελλάδας, τον Γιάννη Οκκά.

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK