Ρουμανία 2018: Αντί για γάντια, έπαιξαν με... κάλτσες στα χέρια!

Η Σεπσί πήγε να παίξει στο Βουκουρέστι με την Στεάουα, αλλά μάλλον δεν την είχαν πληροφορήσει για τις χαμηλές θερμοκρασίες στην πρωτεύουσα. Το συγκεκριμένο ματς στο οποίο η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων είναι 36 βαθμοί κάνει το γύρω του κόσμου και υπάρχει σοβαρός λόγος. (PHOTO)

Ρουμανία 2018: Αντί για γάντια, έπαιξαν με... κάλτσες στα χέρια!

Πρώτο θέμα έχει γίνει η ρουμάνικη Σεπσί, 12η στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, εξαιτίας της εμφάνισής της στο ματς με την Στεάουα στο Βουκουρέστι.

Όχι, όμως, της αγωνιστικής της εμφάνισης, αλλά πώς ήταν ντυμένοι οι ποδοσφαιριστές για να αντέξουν στους -8 βαθμούς Κελσίου.

H Ρουμανία, λοιπόν, πλήττεται από κακοκαιρία και ο κόσμος δεν είναι συνηθισμένος σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες. Λογικό είναι λοιπόν να πιάνονται... ανέτοιμοι, όπως πιάστηκε η Σεπσί που πήγε εντελώς απροετοίμαστη στο ματς με την Στεάουα.

Τι έπαθαν; Ξέχασαν να πάρουν μαζί τους αρκετά γάντια και μακρυμάνικες εμφανίσεις. Έπρεπε να σκεφτούν κάτι άμεσα για να μπορέσουν οι παίκτες να αντεπεξέλθουν. Και τότε έκαναν το μυθικό. Αφού... κούρεψαν τα έξτρα ζευγάρια κάλτσες που είχαν τα μετέτρεψαν σε γάντια και ούτε... γάτα ούτε ζημιά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK