Ροζ σκάνδαλο με... sex tape στην Έιμπαρ

Σε άκρως αμήχανη θέση βρέθηκαν οι Αντόνιο Λούνα και Σέρχιο Ενρίτς, μετά τη διαρροή sex tape όπου οι δύο παίκτες της Έιμπαρ πρωταγωνιστούν μαζί με νεαρή κοπέλα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ροζ σκάνδαλο με... sex tape στην Έιμπαρ

Πρωταγωνιστές σε ροζ σκάνδαλο βρέθηκαν οι Αντόνιο Λούνα και Σέρχιο Ενρίτς της Έιμπαρ, με τους δύο παίκτες της ισπανικής ομάδας να μοιράζονται μία "καυτή" ερωτική βραδιά μαζί με νεαρή μελαχροινή παρτενέρ αλλά για κακή τους τύχη το επίμαχο video να μην μένει στα... αποδυτήρια αλλά να διαρρέει μέσω διαδικτύου.

Ο ισπανικός σύλλογος έδειξε άμεσα αντανακλαστικά καθώς τους απέκλεισε από το αποψινό φιλικό με την Λεγανές (άγνωστη είναι η στάση που θα κρατήσει στη συνέχεια), με τους δύο ποδοφαιριστές να ζητούν πάντως δημόσια συγγνώμη μέσω Twitter, να διευκρινίζουν πως δεν γνωρίζουν πώς διέρρευσε και να τονίζουν ότι "ήταν μία πράξη που έγινε μεταξύ ενηλίκων που είχαν συναινέσει".

Ροζ σκάνδαλο με... sex tape στην Έιμπαρ

Σαν να μην έφτανε ο τεράστιος ντόρος που έγινε για αυτό το video η "Sport" δημοσίευσε μέσω της ιστοσελίδας της φωτογραφία των δύο παικτών από το περασμένο καλοκαίρι, όπου είναι πιασμένοι χέρι-χέρι στη Νέα Υόρκη, για να κάνει πολύ κόσμο να αναρωτιέται μήπως οι δύο τους είναι και ζευγάρι...

Ροζ σκάνδαλο με... sex tape στην Έιμπαρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK