Σαϊτιώτης: "Ντόμπρος ο Ντάνος. Τα είπαμε με Ογκουνσότο για Survivor!"

O Γιώργος Σαϊτιώτης έπαιξε ποδόσφαιρο στις φαινομενικά μικρές ομάδες, αλλά αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και για χρονιά ήταν σταθερή αξία στην επίθεση πολλών συλλόγων.

Σαϊτιώτης: "Ντόμπρος ο Ντάνος. Τα είπαμε με Ογκουνσότο για Survivor!"

Το Survivor ολοκληρώθηκε όμως συνεχίζει να αποτελεί νούμερο ένα θέμα συζήτησης ως προς τους πρωταγωνιστές του νέου κύκλου, αλλά και αυτούς που διαγωνίσθηκαν στον πιο πρόσφατο. Την τιμητική του έχει ο Ντάνος για τον οποίο μίλησε στον Arena FΜ ο πρώην συμπαίκτης του Γιώργος Σαϊτιώτης.

Ο Σαϊτιώτης που αποτέλεσε σταθερή αξία στην επιθετική γραμμή πολλών ομάδων εξέφρασε την επιθυμία του να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε πως δηλώσει συμμετοχή, προβλέποντας μάλιστα ότι το σύνολο των αιτήσεων θα φτάσει τις 80.000...

Εκτός από... surviror-ιρικα o Γιώργος Σαϊτιώτης μίλησε και για την κουβέντα που έκανε με τη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Αναλυτικά ο πρώην 35χρονος, παλαίμαχος φορ δήλωσε:

"Έχω κάνει δυο αιτήσεις για το Survivor και περιμένω. Υπολογίζω ότι θα φτάσουν καμιά 80 χιλιάδες οι αιτήσεις. Ήμουν συμπαίκτης με τον Ντάνο το 2005 στον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι γύρω στο 1.85, δυνατό παιδί. Του άρεσε ο σκληρός τρόπος ζωής.

Τα ριάλιτι έτσι είναι. Είναι ένα ντόμπρο παιδί ο Ντάνος και χαίρομαι γιατί κατέκτησε την πρωτιά. Το έβλεπα φανατικά το παιχνίδι και χάρηκα που κέρδισε.

Μου αρέσει κι εμένα πολύ ο αθλητισμός και η ίντριγκα. Δεν κάναμε αίτηση για να βρούμε γυναίκες (Σ.Σ γέλια). Είμαστε παντρεμένοι και έχουμε και παιδί.

Δε σταματώ ποτέ. Σταμάτησα από μεγαλοκαρδία στη Λάρισα. Είχα χάσει τη μητέρα μου από καρδιά. Είχαν χάσει και στη Λάρισα τον Ντε Νίγκρις και αποφάσισα να σταματήσω και να ασχολούμαι ερασιτεχνικά. Είμαι στα Μουδανιά και ασχολούμαι με τα τμήματα υποδομής.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα και όταν ήταν να πάω στην Ξάνθη έκανα όλες τις εξετάσεις.

Μίλησα με τη μητέρα του Ντάνου και της είπα να μη δίνει σημασία στα αρνητικά που μπορεί να έλεγαν. Μου είπε, με έλεγαν κατάκοιτη και δεν ισχύει αυτό. Έλεγαν ότι ο γιός μου είναι βλάχος, χωριάτης και τέτοια. Και αν βγει πρώτος θα ακούσεις κι άλλα, της είπα.

Χθες ήμασταν μαζί με Πατρίκ Ογκουνσότο. Μιλήσαμε για το Survivor. Του είπα εσύ έχεις περισσότερες πιθανότητες να πας λόγω χρώματος και λόγω του τρόπου που μιλάς. Ο Πατρίκ θα δώσει μεγάλη χαρά στον κόσμο αν θα πάει."

Υπενθυμίζουμε πως για το νέο Surviror έχουν ακουστεί τα ονόματα ποδοσφαιριστών όπως του Ογκουνσότο, του Σαϊτιώτη και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK