Σούπερ διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Αντετοκούνμπο!

Γνωστή αεροπορική εταιρία επέλεξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για να παρουσιάσει τις ελληνικές ομορφιές που μπορεί να απολαύσει κανείς ταξιδεύοντας με αυτήν και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό (VIDEO)!

Σούπερ διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Αντετοκούνμπο!

"Πώς γίνεται μια τόσο μικρή χώρα να χωράει τόσο μεγάλη ομορφιά", είναι το σλόγκαν της "Aegean Airlines", με την αεροπορική εταιρία να επιλέγει έναν από τους δημοφιλέστερους Έλληνες, τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, για να είναι το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια της.

Στη νέα αυτή διαφήμιση βλέπουμε τον (πάντα ταπεινό και χαμογελαστό) "Giannis" να γυρίζει την Ελλάδα, να γεύτεται διάφορα παραδοσιακά φαγητά, να χορεύει, και γενικά να εντυπωσιάζεται από τα πολύ όμορφα μέρη της πατρίδας μας, με την διαφήμιση να καταλήγει ως εξής:

"Η Ελλάδα μας είναι γεμάτη με μικρά μυστικά τεράστιας ομορφιάς.

Η AEGEAN μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σου ζητούν να μοιραστείς μαζί τους τα δικά σου μικρά μυστικά για να τα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο!

Μπες και εσύ στο http://greecebygreeks.gr, μοιράσου μαζί μας ένα ξεχωριστό, μικρό μυστικό που θα άξιζε να ζήσει, να δει, να ακούσει, να γευτεί ένας επισκέπτης της χώρας μας και κάνε τις διακοπές του πραγματικά αξέχαστες.

Έλα να δείξουμε σε όλο τον κόσμο, την Ελλάδα όπως μόνο εμείς την ξέρουμε!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK