Σταρ του ποδοσφαίρου "έκλεψε" 10.000 θεατές από το Μπάγερν - Ρεάλ

Ποιος πασίγνωστος μπαλαδόρος, μελλοντικός υποψήφιος για "Χρυσή Μπάλα"... έγραψε κανονικότατα το ντέρμπι Μπάγερν - Ρεάλ, φόρεσε τα ακουστικά του και το έριξε σε ιντερνετικές "μάχες" παίζοντας βιντεοπαιχνίδι σε λάιβ μετάδοση;

Σταρ του ποδοσφαίρου "έκλεψε" 10.000 θεατές από το Μπάγερν - Ρεάλ

Εντάξει, 22 χρονών παιδί είναι να μην παίξει το ηλεκτρονικό του; Θα αναρωτηθεί κανείς...

Ο Ντέλε Άλι, ο σταρ της Τότεναμ... έπηξε με τη μπάλα και τη στιγμή που όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη έβλεπε το ντέρμπι Μπάγερν - Ρεάλ, εκείνος έπαιζε ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια, το Fortnite.

Με το παρατσούκλι "delstroyer14", λοιπόν, ο διεθνής... Άγγλος "καιγόταν" online, ενώ το φοβερό της υπόθεσής είναι πως παίζοντας σε ζωντανή μετάδοση μέσω της κάμερας του υπολογιστή του το... κοντέρ πήρε "φωτιά", μετρώντας 10.000 κόσμου που παρακολουθούσε τις προσπάθειες του Άλι στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το "Fortnite" έχει γίνει "must" τον τελευταίο καιρό και δεν είναι μόνο ο 22χρονος Άγγλος από ποδοσφαιριστές που το τιμά δεόντως.

Παίκτης είναι και ο Γουόκερ της Σίτι, όπως και ο Αντουάν Γκριεζμάν που έχει "κλέψει" τον πανηγυρισμό του από το συγκεκριμένο παιχνίδι, το γνωστό πλέον: Loser dance!

Σταρ του ποδοσφαίρου "έκλεψε" 10.000 θεατές από το Μπάγερν - Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK