Survival Secret: Από την Κουρούτα στις Σεϋχέλλες με παρουσιάστρια... Survivor!

Μεγάλες ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης του "Ε" με κάποιους από τους παίκτες να φεύγουν από την παραλία της Κουρούτας με προορισμό τις μακρινές Σεϋχέλλες. Ποια θα αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι στον εξωτικό τόπο;

Survival Secret: Από την Κουρούτα στις Σεϋχέλλες με παρουσιάστρια... Survivor!

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στο Survival Secret του "Ε" σε μια προσπάθεια του καναλιού να... τονώσει τα νούμερά του. Πιο συγκεκριμένα όπως είχαμε γράψει και πριν μερικές ημέρες, το Secret που έκρυβε το Survival αποκαλύπτεται και θέλει τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την παραλία της Κουρούτας, να ταξιδεύουν τελικά για Σεϋχέλλες, όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο και τελικό στάδιο του παιχνιδιού.

Εκεί θα λάβουν μέρος σε αγωνίσματα με φόντο ένα εισιτήριο για τον ημιτελικό του παιχνιδιού. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή "φτιάξε καφέ να στα πω", ήδη οι Γιάννης Αϊβάζης, Στάθης Λίτσας, Μαρία Παπαδοπούλου, Μαρία Κουμαριανού και Θάνος Ουζουνπλούμης ταξίδεψαν μέσω Κωνσταντινούπολης για τις Σεϋχέλλες.

Μαζί τους όμως θα βρίσκεται και μια γυναίκα που έγινε γνωστή μέσω... Survivor. Για την ακρίβεια τη μάθαμε χάρη στον αδερφό της, Ορέστη Τσανγκ! Μιλάμε φυσικά για τη μελαχρινή, Μαρία Τσανγκ, η οποία θα αναλάβει το ρόλο της παρουσίασης του Survival Secret από το εξωτικό μέρος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK