Survivor 2: Η ώρα της Σπυροπούλου και του... αγαπημένου μας αγωνίσματος!

H στιγμή που όλοι οι φανς του Survivor περίμεναν, δηλαδή η στιγμή της εισόδου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο παιχνίδι έφτασε, ενώ το βράδυ της Τετάρτης (24/1) οι παίκτες των δύο ομάδων θα διαγωνιστούν σε ένα από τα πιο αγαπημένα αγωνίσματα της περσινής σεζόν.

Survivor 2: Η ώρα της Σπυροπούλου και του... αγαπημένου μας αγωνίσματος!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για την οποία τόσο καιρό γράφοντας δεκάδες κείμενα σχετικά με την είσοδό της στο Survivor 2, τελικά θα κάνει την εμφάνισή της (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/1), όπως βλέπουμε στο trailer.

Βέβαια, η παραγωγή δεν μας την δίνει στο... πιάτο, αφού μας δείχνει μόνο το πίσω μέρος της, αλλά δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε πως είναι αυτή, ενώ ακούγεται ο Σάκης Τανιμανίδης να λέει πως μπαίνουν δύο νέες παίκτριες στο παιχνίδι. Η μία θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η άλλη;

Survivor 2: Η ώρα της Σπυροπούλου και του... αγαπημένου μας αγωνίσματος!

Από εκεί και πέρα, το δεύτερο highlight του τρέιλερ είναι το παιχνίδι στο οποίο θα διαγωνιστούν οι παίκτες των δύο ομάδων και αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα της προηγούμενης σεζόν.

Είναι το αγώνισμα δύναμης στο οποίο ένας ένας ή δύο δύο κάθε φορά προσπαθούν να σπρώξουν έναν μεγάλο κορμό δέντρου προς μια κατεύθυνση. Πέρυσι, το συγκεκριμένο αγώνισμα είχε προσφέρει πολλές συγκινήσεις, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και φέτος.

Πάρτε μια... γεύση από Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

News 24/7

24MEDIA NETWORK