Survivor: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο, αυτός αποχωρεί

Ημέρα αποχώρησης στο Survivor με έναν εκ των Γιάννη Σπαλιάρα, Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και Σάρα Εσκενάζυ να αποχωρεί από το παιχνίδι. Ποιος θα αφήσει το νησί, αλλά και ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;

Survivor: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο, αυτός αποχωρεί

Σούπερ έπαθλο κέρδισαν οι Διάσημοι στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor. Έφαγαν μπριζόλες και λουκάνικα, ενώ παρακολουθήσαν και μια συναυλία του Sting!

Σήμερα όμως το έπαθλο δεν είναι κάποιο φαγητό, αλλά η επικοινωνία με την Ελλάδα. Ποια ομάδα θα κερδίσει; Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτοί που θα κερδίσουν είναι οι Μαχητές!

Αυτοί λοιπόν θα επικοινωνήσουν με την πατρίδα, σε ένα έπαθλο που σίγουρα βοηθάει πολύ τους παίκτες στο ψυχολογικό κυρίως κομμάτι.

Το κυρίως πιάτο της βραδιάς όμως είναι η αποχώρηση. Οι δύο ομάδες θα πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού προκειμένου να τους ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor.

Αυτός λοιπόν όπως όλα δείχνουν θα είναι η... Ελισάβετ Αϊνατζόγλου. Μετά από πολλές φορές λοιπόν που βρέθηκε προτεινόμενη αλλά παρέμεινε κανονικά στο παιχνίδι, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσει και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Από τους άλλους δύο συμπαίκτες της ο Γιάννη Σπαλιάρας έχει πλέον αποκτήσει πολλούς υποστηρικτές και σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε μεγάλη διαφορά στις ψήφους, ενώ ακολούθησε η Σάρα με το κοινό να την ψηφίζει κυρίως για τα αγωνιστικά προσόντα της.

Να σημειωθεί τέλος ότι έρχεται.... ελληνοτουρκικός πόλεμος στο Survivor. Οι παίκτες από το ελληνικό και το τούρκικο survivor αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι στο στίβο μάχης, σε μια αντιπαράθεση που όπως όλα δείχνουν θα γίνει μία και μόνο φορά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK