"Σάρωσε" και τα... νούμερα ο Ντάνος!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, το ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε για μία ακόμη φορά μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Τρεις στους τέσσερις παρακολουθούσαν Survivor το βράδυ της Κυριακής, στο επεισόδιο δηλαδή που ξεκαθάρισε ποιος παίκτης θα κέρδιζε την τελευταία ασυλία-εισιτήριο για τον ημιτελικό και ποιος θα αποχωρούσε.

"Σάρωσε" και τα... νούμερα ο Ντάνος!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε την απευθείας πρόκριση στον ημιτελικό του Survivor, μαζί με τον Μάριο Ιωαννίδη, και πλέον αμφότεροι περιμένουν τον τρίτο της παρέας για να ολοκληρωθεί το τιμ που θα πάει στον ημιτελικό. Έπειτα θα προκύψουν με νέα ψηφοφορία οι φιναλίστ.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα, στο... κυνήγι του ημιτελικού έμειναν οι Βασάλος και Αναγνωστόπουλος.

Απόψε (3/7) η αγωνία κορυφώνεται ξανά αφού θα διεξαχθεί νέα ψηφοφορία με πρωταγωνιστές τους δύο προαναφερθέντες για να ξεκαθαρίσει η εικόνα του ημιτελικού που είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (4/7).

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor, ο ΣΚΑΙ στην ανακοίνωση του δίνει εκτενείς λεπτομέρειες. Το ριάλιτι έφτασε να παρακολουθείται από 2.360.091 τηλεθεατές: “Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.360.091 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 62,4%, ενώ έφτασε μέχρι και 74,8% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 52,3%.

Απόψε στις 21:00 λοιπόν ξεδιαλύνει το τοπίο όσον αφορά τον παίκτη που θα κοντραριστεί με τους Ντάνο και Μάριο στον ημιτελικό, ενώ παράλληλα αυξάνεται η αγωνία για το ζευγάρι του τελικού και φυσικά τον μεγάλο νικητή που θα αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 100.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK