"Ταρακούνησε" το Instagram η πρώην σύντροφος του Μπαλοτέλι!

Η Φάνι Νεγκουέσα δεν είναι πλέον στο πλευρό του Μπαλοτέλι όμως συνεχίζει να τραβάει πάνω της όλα τα φώτα έχοντας "βοήθεια" από τον άσο της Σαουθάμπτον Μάριο Λεμινά (VIDEO).

"Ταρακούνησε" το Instagram η πρώην σύντροφος του Μπαλοτέλι!

Για χρόνια ήταν μαζί, έδειχναν φουλ ερωτευμένοι και ο Μάριο Μπαλοτέλι έφτασε να της προσφέρει και δαχτυλίδι αρραβώνων λίγο πριν ταξιδέψει στην Βραζιλία με την εθνική Ιταλίας για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όλα αυτά όμως φαντάζουν τώρα "ξένα" και μακρινά για την Φάνι Νεγκουέσα, με το πανέμορφο μοντέλο από το Βέλγιο να έχει τραβήξει διαφορετικό δρόμο από τον "Super Mario" και να έχει πλέον ως σύντροφο έναν συνάδερφό του, τον Μάριο Λεμινά.

Τι δεν έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια; Το τεράστιο "γκελ" που κάνει στα ιταλικά ΜΜΕ, με την Νεγκουέσα να φιγουράρει εδώ και λίγες ώρες σε πάρα πολλές ιστοσελίδες στη γειτονική χώρα χάρη σε ένα video που ανέβασε μέσω Instastory.

Σε αυτό την βλέπουμε να λικνίζεται μπροστά σε έναν καθρέφτη έχοντας για παρέα στο χορό τον πρώην άσο της Γιουβέντους και νυν της Σαουθάμπτον, Λεμινά...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕΞΙ ΧΟΡΟ ΤΟΥΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK