Θ' ακούσει ο Σάντος τη γυναίκα του Πατρίτσιο, επιτρέποντας τον... αυνανισμό;

Εως ότου να μπούμε στο αυτού κάθε αυτού ποδοσφαιρικό σκέλος του Μουντιάλ έχουν πολλά ν' ακούσουν τ' αυτάκια μας. Ένα από τα περίεργα της ημέρας ήταν το... προσκλητήριο που έκανε η σύντροφος του Ρουί Πατρίτσιο για απελευθέρωση του αυνανισμού πριν τα ματς.

Θ' ακούσει ο Σάντος τη γυναίκα του Πατρίτσιο, επιτρέποντας τον... αυνανισμό;

Δεν είναι καμιά τυχαία η σύντροφος του Ρουί Πατρίτσιο, Βέρα Ριμπέιρο...

Πρόκειται για ψυχολόγο με εξειδίκευση στο σεξ που με το νέο της εγχειρίδιο θέλει ν' απελευθερώσει τη σεξουαλική ζωή των αθλητών! Συγκεκριμένα, η Ριμπέιρο υποστηρίζει ότι είναι λάθος οι προπονητές ν' απαγορεύουν στους παίκτες να είναι σεξουαλικά ενεργοί πριν τα ματς!

Η επιστήμονας, έχοντας γράψει και βιβλίο επί του συγκεκριμένου σημαντικού θέματος (που γύρω του έχουν μαζευτεί πολλοί μύθοι) τονίζει ότι ο αυνανισμός βοηθάει τους ποδοσφαιριστές να καταπολεμούν το στρες, αυξάνοντας έτσι την καλή τους διάθεση...

Λέτε να την ακούσει ο Σάντος τη σύντροφο του βασικού του τερματοφύλακα και να δώσει το ελεύθερο στους παίκτης του για να μην... πνιγούν από το άγχος (όπως υποστηρίζει η Ριμπέιρο);

Ο μόνος προπονητής, πάντως, που είναι γνωστό ότι έχει κόψει από τους παίκτες οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα είναι ο Λεβ. Μάλλον στον Γερμανό πρέπει η Ριμπέιρο να στείλει το εγχειρίδιο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK