Την τούρτα της χρονιάς την έκοψε ο γαμπρός Γκαμπιαντίνι

Ο επιθετικός της Σαουθάμπτον, Μανόλο Γκαμπιαντίνι, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου όμως την παράσταση την έκλεψε στη δεξίωση με την τούρτα ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ διαστάσεων (PHOTO)!

Southampton's Manolo Gabbiadini celebrates scoring his side's third goal, during the English Premier League soccer match between Watford and Southampton, at Vicarage Road, in Watford, England, Saturday, March 4, 2017. (Yui Mok/PA via AP)
Southampton's Manolo Gabbiadini celebrates scoring his side's third goal, during the English Premier League soccer match between Watford and Southampton, at Vicarage Road, in Watford, England, Saturday, March 4, 2017. (Yui Mok/PA via AP) AP

Το 2017 ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι δύσκολα θα το ξεχάσει καθώς είναι μία χρονιά με τεράστιες αλλαγές τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική ζωή του.

Στις 31 Ιανουαρίου άφησε την Serie A και την Νάπολι καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών με την Σαουθάμπτον και έγινε έτσι κάτοικος Premier League ενώ στις 17 Ιουνίου αποφάσισε να δώσει τέλος στην εργένικη ζωή του και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την "καλή" του, την Μαρτίνα Ρουμπίνι.

Στην ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού δήλωσαν "παρών" γύρω στους 200 καλεσμένους, με το αποκορύφωμα της βραδιάς να έρχεται πάντως στη δεξίωση που ακολούθησε αφού η γαμήλια τούρτα ήταν πολύ μεγαλύτερη σε... μπόι από τους ίδιους!

Την τούρτα-γίγαντα (είχε άνθη για διακόσμηση και τα αρχικά του ζεύγους "MM" σε πρώτο πλάνο) την αποκάλυψε μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram την Πέμπτη η κυρία Γκαμπιαντίνι και όπως αντιλαμβάνεστε το ζευγάρι γνώρισε την αποθέωση!

News 24/7

24MEDIA NETWORK