Τι αποκάλυψε το trailer του Survivor για το αγώνισμα της Κυριακής

Μετά την αποχώρηση του BO η ομάδα των Διασήμων έμεινε με μόλις τρεις παίκτες και τα δεδομένα είναι πλέον διαφορετικά ενόψει της συνέχειας του ριάλιτι επιβίωσης. Τι αποκάλυψε το trailer και ποια ομάδα έχει το προβάδισμα στο αγώνισμα της Κυριακής;

Τι αποκάλυψε το trailer του Survivor για το αγώνισμα της Κυριακής

Το Survivor βαδίζει σιγά σιγά προς το τέλος του με τις δύο ομάδες πλέον να έχουν αποδεκατιστεί. Ο BO ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε, αφήνοντας τους Διάσημους με μόλις τρεις παίκτες, τον Γιώργο Χρανιώτη, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Από την άλλη πλευρά οι Μαχητές έχουν πέντε παίκτες, τους Κώστα Αναγνωστόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Γιάννη Σπαλιάρα, Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη και Σάρα Εσκενάζυ. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για το αγώνισμα της Κυριακής; Ότι οι Μαχητές θα πρέπει να αφήσουν εκτός δύο άντρες της ομάδας προκειμένου να αγωνιστούν οι άλλοι δύο συν τη Σάρα για να υπάρχει ισορροπία.

Λογικά η ομάδα αποφασίζει να κάνει κλήρωση αφού όπως βλέπουμε στο trailer αυτοί που μένουν εκτός είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες της. Ο λόγος για τον Μάριο-Πρίαμο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, οι οποίοι έχουν και τα καλύτερα ποσοστά νικών.

Αυτοί που αγωνίζονται είναι ο Βασάλος και ο Σπαλιάρας από τους άντρες απέναντι στους Χρανιώτη και Ντάνο, κάτι που κάνει... φαβορί τους Διάσημους για το αγώνισμα φαγητού της Κυριακής!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK