Το πρώτο "πρωτάθλημα" του Κριστιάνο στην Ιταλία το έλεγαν: Ραφαέλα Φίκο!

Ο καρδιοκατακτητής Κριστιάνο Ρονάλντο έχει χρεωθεί πολλές σχέσεις στην προσωπική του ζωή. Αγγλίδες, Ισπανίδες, Ρωσίδες. Μοντέλα, παρουσιάστριες και επιχειρηματίες. Μία εξ αυτών ήταν Ιταλίδα και μάλιστα πανέμορφη. Πρόκειται για την Ραφαέλα Φίκο (PHOTOS).

Το πρώτο "πρωτάθλημα" του Κριστιάνο στην Ιταλία το έλεγαν: Ραφαέλα Φίκο!

Το 2009 ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ήδη διάσημος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπως επίσης ήταν και ένας περιζήτητος εργένης.

Μία εκ των πανέμορφων γυναικών που του "χρεώθηκαν" εκείνη την περίοδο ήταν η Ιταλίδα, Ραφαέλα Φίκο.

Η 30χρονη, πλέον, Ραφαέλα γράφτηκε πως ήταν κορίτσι του Κριστιάνο σε... δύο δόσεις.

Η μία ήταν το 2009 και η άλλη το 2015 όταν ο Πορτογάλος είχε χωρίσει από την Ιρίνα Σάικ και τα σκανδαλοθηρικά Μέσα έγραφαν ότι η σχέση με την Φίκο είχε αναθερμανθεί.

Τα δημοσιεύματα του 2009 μετέδιδαν ότι το ζευγάρι ζούσε έναν έρωτα γεμάτο πάθος, με τον CR7 να κάνει συχνά ταξίδι στην Ιταλία και την Φίκο το ίδιο στην Ισπανία, αφού ο Γιουβεντίνος πια Ρονάλντο είχε πάρει μόλις μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την Φίκο είχε γραφτεί επίσης ότι είναι η μητέρα του μικρού Κριστιάνο Τζούνιορ, ωστόσο εκείνη το είχε αρνηθεί κατηγορηματικά.

Για όσους είναι φαν των... κους κους η Φίκο μετά τον Κριστιάνο έκανε σχέση με τον Μπαλοτέλι με τον οποίο μάλιστα απέκτησαν και μία κόρη. Η Ιταλίδα σε συνέντευξή της μάλιστα είχε πει: " Με τον Ρονάλντο περάσαμε 11 υπέροχους μήνες. Ο Μάριο είναι καλύτερος..."

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK